Internationale Trofee Verzending

Internationale Trofee Verzending

Met onze internationale trofeeënverzendservice zorgen we ervoor dat jouw prijzen veilig en efficiënt elke hoek van de wereld bereiken, door douanebarrières te overwinnen en een tijdige levering te garanderen.

 

Bij Sustain Awards begrijpen we het belang van elke onderscheiding en zijn we gespecialiseerd in het bieden van een hoogwaardige service om ervoor te zorgen dat jouw trofeeën zonder complicaties hun bestemming bereiken.

Wij bieden:

  • Douanebehandeling van trofeeën: We helpen je bij het beheren van de douanebehandeling van trofeeën, door op te treden als consultants en het hele proces te beheren om mogelijke problemen te vermijden.

  • Individuele verzending van trofeeën wereldwijd: We zorgen voor elk detail van de individuele verzending van trofeeën naar elke uithoek van de wereld, zodat ze in perfecte staat en op tijd aankomen.

  • Verzending van trofeeën voor virtuele evenementen: We organiseren en beheren de verzending van trofeeën voor virtuele evenementen, zodat elke winnaar zijn prijs direct aan de deur ontvangt.

Ons streven is om een ​​dichtbij zijnde en professionele service te bieden, aangepast aan de behoeften van bedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jouw prijsuitreikingen geen grenzen zullen kennen. We zijn hier om van elke levering een internationaal succes te maken!

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.