Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette

MINI Plaquette

€ 53

Kleine plaquette met een groot graveerbaar oppervlak.

Beloon op de meest duurzame manier met deze elegante eco-design prijs, perfect voor elk type evenement.

Kleur
  • Grijs
  • Bruin
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Als je wilt dat je boodschap zijn kracht en emotie in de loop van de tijd behoudt, is een plaquette de ideale optie. Dankzij het grote personaliseerbare oppervlak kun je specifiek het logo, de tekst of een combinatie van beide graveren die je kiest. Op deze manier zullen de waarden die je hebt erkend in de figuur van de bekroonde elke keer opvallen wanneer iemand de trofee bekijkt.

Uitgaande van dit concept, maar met de wens om een meer compacte versie te bieden, is onze MINI plaquette ontstaan.

Met behoud van de voordelen van grotere modellen, zoals het sobere ontwerp en het grote personaliseerbare oppervlak, zal dit model met kleinere afmetingen ideaal zijn om te belonen met de kracht en elegantie van een herdenkingsplaquette, maar op een meer comfortabele en praktische manier.

Bovendien, zoals al onze trofeeën, is deze vervaardigd uit gerecyclede materialen en met behulp van processen met een lage milieubelasting, waardoor wordt voldaan aan de normen voor duurzame ontwikkeling en eco-design die kenmerkend zijn voor Sustain Awards.

Beloon met onze trofeeën en toon je betrokkenheid bij het milieu zonder in te boeten aan het meest minimalistische avant-garde ontwerp.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

PERSONALISATIE

Gepersonaliseerde gravure van je logo en tekst beschikbaar. Als je deze optie kiest, zal ons ontwerpteam contact met je opnemen om je te helpen een trofee te ontwerpen die past bij je evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Zie het milieulabel.

Hoogte
12cm
Breedte
11,90cm
Gewicht
400g
Gravure / aangepast gebied
10x11cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.