Trofee Prime MVP Kings League, 2024

Prime MVP Kings League, 2024

Bij Sustain Awards hebben we de MVP Prime trofee voor de Kings League vervaardigd. De Kings League viert het talent van haar meest waardevolle spelers met een focus op duurzaamheid.

 

Bij Sustain Awards zijn we er trots op de MVP Prime trofee voor de Kings League te hebben vervaardigd, een innovatief voetbaltoernooi dat sport en entertainment combineert. Deze trofee, gemaakt van gerecyclede materialen en door middel van duurzame processen, weerspiegelt de waarden van de Kings League, die niet alleen het talent van haar meest waardevolle spelers wil benadrukken, maar ook haar inzet voor duurzaamheid.

De Kings League herdefinieert modern voetbal door sportieve excellentie te combineren met milieubewustzijn. Met deze prijs vieren we uitmuntende atleten en ondersteunen we de visie van de Kings League voor een groenere toekomst.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.