Beker

Als er een iconisch beeld is in het denkbeeld van trofeeën, is het dat van de bekroonde persoon die trots en gelukkig een beker omhoog houdt. Daarom moet deze beker een uniek object zijn dat de laureaat erkent en de waarden verzamelt die men wil belonen tijdens het evenement.

De trofeeën die je in ons assortiment zult vinden, zijn speciaal ontworpen om die speciale dimensie toe te voegen aan je prijsuitreiking.

Sportbekers die zijn ontworpen en vervaardigd volgens principes van duurzaamheid en vooruitstrevendheid, zowel in het eindproduct als in de productieprocessen.

Onze prijzen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en met milieuvriendelijke processen, met sobere en minimalistische ontwerpen, ideaal voor elke prijsuitreiking.

Ze hebben een groot aanpasbaar oppervlak waarop onze personalisatieservice de tekst van jouw keuze zal graveren. De hoogwaardige afdruk maakt aanpassing van elk grafisch element mogelijk, zodat het wordt weerspiegeld in de trofee.

Sportbekers die zowel voetbaltrofeeën, tennistrofeeën of zelfs golftrofeeën kunnen zijn; elk evenement kan duurzaamheid toevoegen met onze onderscheidingen.

Vraag ons vrijblijvend hoe je de identiteit van je bedrijf, organisatie of evenement kunt overbrengen op je trofee. Onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen van trofeeën is onze garantie voor jouw tevredenheid.

Meer lezen

FAQ about

Hoe kan ik mijn sportbeker personaliseren?

Bij Sustain Awards bieden we verschillende opties om je sportbeker aan te passen met behulp van kleur of gravure.

We kunnen de naam van het team of de speler graveren, evenals de datum of het logo van het evenement. Bovendien kan ons team van professionals met jou samenwerken om een ​​aangepast ontwerp te maken dat de identiteit van je team of sportevenement weerspiegelt.

Neem contact met ons op, we helpen je graag bij je evenement.

Hoe weet ik dat ik duurzame bekers koop?

Bij Sustain Awards streven we naar volledige transparantie en duurzaamheid in ons productaanbod. Wanneer je onze duurzame bekers koopt, kun je erop vertrouwen dat ze zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. 

Om er zeker van te zijn dat je duurzame bekers koopt, kun je kijken naar ons eco-label op de productpagina. Hier vind je informatie over de gebruikte materialen, het productieproces en andere relevante duurzaamheidsgegevens. 

Bij Sustain Awards staat transparantie centraal, en we beantwoorden graag eventuele vragen over onze duurzame producten. Koop met vertrouwen en draag bij aan een groenere toekomst!

Als je meer vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Laat me weten als je nog verdere aanpassingen of specifieke verzoeken hebt!

Produceren jullie op maat gemaakte sportbekers?

Bij Sustain Awards hebben we ruime ervaring in het maken van op maat gemaakte bekers voor sport- en bedrijfsevenementen. We hebben samengewerkt met grote merken, zoals de European Handball Federation (EHF) voor handbal en de Rafa Nadal Tour by Santander, om unieke trofeeën te creëren die de identiteit en geest van deze sportevenementen weerspiegelen.

We bieden een breed scala aan materialen en afwerkingen waarop onze ontwerpers trouw de ideeën achter jullie evenement zullen weergeven.