Plaquettes

Wij presenteren onze plaquettes van ecodesign waarmee je duurzaam en milieubewust erkenning kunt geven. Een klassiek en tijdloos eerbetoon, ideaal voor zakelijke evenementen of individuele erkenningen.

De ontwerp- en productieprocessen waarmee we werken bij Sustain Awards bevinden zich in de voorhoede van duurzame ontwikkeling. Daarom tonen de gepersonaliseerde plaquettes van Sustain Awards betrokkenheid bij het milieu en duurzame ontwikkeling.

In onze catalogus vind je drie verschillende modellen originele plaquettes in drie verschillende maten (A4, A5 en MINI), allemaal met een ingetogen en elegant ontwerp. Deze plaquettes zijn volledig vervaardigd uit herbruikbare materialen en via processen die respectvol zijn voor onze planeet, in lijn met onze milieufilosofie.

Hun ruime oppervlak om aan te passen varieert van 27,5 x 20 cm tot 11,9 x 11,9 cm. Je krijgt de kans om je logo, slogan of tekst te graveren, waardoor deze gepersonaliseerde plaquettes onvergetelijke trofeeën worden die de essentie van jouw speciale momenten vastleggen.

Onze gepersonaliseerde plaquettes hebben deel uitgemaakt van evenementen van gerenommeerde merken en organisaties zoals La Caixa, Ecoembes en Bayer, waarbij onze ervaring wordt benadrukt om de essentie van elk evenement en elke viering vast te leggen.

Naast hun elegante ontwerp en zorgvuldige personalisatie dragen onze plaquettes bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn voor jouw evenement, waarmee je positieve waarden van jouw merk of bedrijf versterkt en communiceert.

Gemaakt van herbruikbare materialen en met gebruik van milieuvriendelijke processen, weerspiegelen wij jouw betrokkenheid bij een groenere en duurzamere toekomst.

Laat onze plaquettes jouw verhaal vertellen en jouw prestaties op unieke en milieuvriendelijke wijze benadrukken. Wij zijn er om jouw evenementen onvergetelijk en milieuvriendelijk te maken.

Meer lezen

FAQ about

Kunnen jullie plaquette worden gepersonaliseerd?

Natuurlijk, onze dienst voor gepersonaliseerde plaquettes is uitzonderlijk veelzijdig en stelt u in staat om een uniek stuk te creëren dat de essentie van uw evenement of prijsuitreiking weerspiegelt.

U kunt kiezen uit verschillende vormen, maten en stijlen, en het ontwerp aanpassen aan uw voorkeuren.

We hebben een ervaren designteam dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van trofeeën, en we zorgen ervoor dat elke gepersonaliseerde herdenkingsplaquette niet alleen de essentie van de geëerde persoon en het evenement weerspiegelt, maar ook waarden op een nauwkeurige en elegante manier overbrengt.

Door te kiezen voor onze gepersonaliseerde plaquettes, krijgt u niet alleen een uitzonderlijk product, maar draagt u ook actief bij aan de creatie van een uniek en milieuvriendelijk erfgoed.

Maakt u plaquettes voor bedrijfsevenementen?

Ja, wij vervaardigen uitzonderlijke plaquettes voor allerlei soorten bedrijfsevenementen.

Onze plaquettes voegen een vleugje onderscheid toe aan elk evenement door een unieke uitdrukking van erkenning en succes over te brengen.

Aangepast aan de hand van het idee of de waarden die u ons aangeeft, dragen deze plaquettes niet alleen een duidelijke boodschap van waardering uit naar de bekroonden, maar weerspiegelen ze ook het engagement van uw bedrijf voor excellentie en duurzaamheid.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn gepersonaliseerde plaquette ontvang?

De levertijd voor jouw gepersonaliseerde plaquette kan variëren afhankelijk van het niveau van aanpassing. 

Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. In sommige gevallen kan het proces enkele dagen in beslag nemen, maar we streven ernaar om bestellingen binnen 72 uur na bevestiging te verzenden. 

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie over de levertijd voor jouw aangepaste plaquette.