wensen voor pensionering

De beste wensen voor pensionering zijn die welke de geëerde persoon met dankbaarheid ontvangt. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen we hem een herdenkingsplaat geven of een eenvoudige, originele of zelfs humoristische tekst. Hoe dan ook, het belangrijkste is dat de boodschap oprecht is en is aangepast aan de context van de viering.

Het geven van zo'n aandenken symboliseert de erkenning van het bedrijf of de collega's voor de tijd die we aan het werk hebben besteed. Met pensioen gaan betekent afscheid nemen van een fundamentele fase in het leven van mensen: ons werkende leven. In meer of mindere mate besteden mensen een groot deel van hun tijd aan hun beroep. Het is een moment dat een keerpunt markeert in ons levenspad, vol ervaringen, vreugde, leed en genegenheid.

Het schenken van een herdenkingsplaat met een pensionering toewijding geeft het moment de betekenis die het verdient, zodat het in herinnering blijft.

Een unieke boodschap voor elke pensionering

Net zoals geen twee mensen hetzelfde zijn, is ook elke pensionering uniek. Daarom hangt het type toewijding dat we op een herdenkingsplaat of op een gepersonaliseerde trofee graveren af van onze relatie met de geëerde persoon. We moeten ook rekening houden met de werkomgeving van het bedrijf, of het formeel is of losse situaties toestaat, evenals het karakter van de persoon die met pensioen gaat (of hij een grappenmaker is, serieus, enz.).

Gedurende onze jaren als collega's hebben we mogelijk een vertrouwensrelatie of zelfs een grote vriendschap opgebouwd. Misschien is het gewoon iemand die we respecteren, met wie we tijdens de werkuren samenleven en aan wie we uit beleefdheid een aandenken willen geven als afscheid. Of misschien is het traditie in ons bedrijf om een herdenkingsplaat voor pensionering te geven. Het is ook mogelijk dat we een familieviering willen organiseren waarbij we onze vader of moeder een pensionering plaat overhandigen.

In ieder geval geven we je enkele ideeën voor wensen voor pensionering, hetzij van collega's of familieleden. We hopen dat ze nuttig zijn en je als inspiratie kunnen dienen.

wensen voor pensionering

Grappige en emotionele wensen voor pensionering

Als we vertrouwen hebben in de persoon die met pensioen gaat, hangen de eerbetuigingen af van onze verbeelding en de ervaringen die we in hun gezelschap hebben gehad. Als we grappenmakers zijn of origineel willen zijn, kunnen we hem een grap, een grappige, ironische of zwarte humor toewijding geven, bijvoorbeeld.

Vrijheid en originaliteit zijn in deze gevallen grote bondgenoten, zodat de dag van de pensionering altijd in herinnering blijft. Hier zijn enkele voorbeelden die je naar eigen goeddunken kunt aanpassen of gewoon kunt kiezen zoals ze zijn:

  • Vandaag heb je vrij, schurk.
  • Onvermoeibare werker, fantastische collega, kapitein van de lunchpauzes. We zullen je missen.
  • Zo vele jaren hebben we ons afgevraagd hoe we van deze baan af konden komen... Eindelijk heb je het antwoord gevonden! Gefeliciteerd, collega.
  • Flexibele werktijden en doelgericht werken, vertel me welk bedrijf dat is, zodat ik mijn cv kan sturen.
  • Je hebt nooit iets gedaan, ik denk niet dat je het verschil zult merken. We houden van je, boef!
  • Je laat een grote leegte achter, vooral in de koelkast van het kantoor. Met liefde voor onze lieve veelvraat. We zullen je missen.
  • Warm je op, je komt erin.

Dit zijn enkele ideeën die hopelijk inspirerend zijn. Hier zijn voorbeelden van emotionele en oprechte wensen voor pensionering:

  • Op de dag van je pensionering wensen we je een gelukkig en welverdiend pensioen. Je collega's zullen je niet vergeten.
  • Moge je genieten van een lange en gelukkige vakantie. Met liefde, je collega's.
  • Je bent een geweldige vriend en een nog betere collega. Het was een genoegen om deze jaren aan jouw zijde door te brengen.
  • Je bent de beste werknemer en de beste vader. Moge je heel gelukkig zijn. We houden van je, papa.
  • Van je geliefde familie wensen we je het beste in deze nieuwe fase.

Eenvoudige wensen voor pensionering op herdenkingsplaten

Als we de persoon uit beleefdheid of omdat het traditie is in ons bedrijf willen eren, kunnen we kiezen voor een eenvoudige dankbetuiging. Een oprechte boodschap met de juiste woorden is een erkenning die in verschillende situaties nuttig kan zijn.

Hier zijn enkele suggesties voor deze soort wensen voor pensionering, die hopelijk nuttig zijn:

  • In dankbaarheid en herinnering aan je jaren van toewijding aan het bedrijf. Met genegenheid, je collega's.
  • Ter ere van je carrière als geweldige professional in het bedrijf, ontvang een hartelijke groet. Je collega's.
  • Voor 45 jaar professionele loopbaan, ter ere van je pensioneringsdag. Met genegenheid, je collega's.

Dit zijn onze ideeën voor wensen voor pensionering, aangepast aan verschillende situaties. We hopen dat ze nuttig waren om te weten welke boodschappen je op een herdenkingsplaat moet graveren. We nodigen je uit om onze catalogus te ontdekken, waarin je ontworpen plakken en trofeeën vindt die zijn gemaakt van gerecyclede materialen en die je naar wens kunt personaliseren.

We ontwerpen ook maatwerkproducten. Heb je een idee voor een plak en wil je deze realiseren? Neem contact met ons op, ons ontwerpteam staat klaar om je te helpen.

Wil je een onvergetelijke pensionering organiseren?

Bekijk onze catalogus met trofeeën