Custom trophies

At Sustain Awards, we understand that every event has its own story, a special message that needs to be conveyed in a unique way. That's why we combine our extensive experience in crafting custom trophies with your personal vision to create an exceptional and original trophy that will elevate your event to new heights.

We specialize in designing custom trophies because we recognize that bespoke design is not just an object but a tangible narrative. Every curve, every detail is meticulously crafted to reflect your message, values, and achievements that you want to reward during your event.

We have had the pleasure of participating in events with renowned organizations such as the EHF, iconic brands like Casio, and prestigious events like the Rafa Nadal Tour by Santander. Together, we have created unique trophies that have captured the essence of their message, making each event an unforgettable experience.

In every collaboration, we have closely worked with organizers to understand their needs and goals, ensuring that each custom trophy is more than just a reward but an authentic manifestation of their identity and success.

At Sustain Awards, sustainability is at the core of everything we do. Our custom trophies not only represent your achievements but also symbolize your commitment to the environment. By choosing our custom trophies, you not only get a unique and beautiful piece but also contribute to a healthier planet.

Contact us today and discover how we can create a unique trophy for your next event together!

Read more

FAQ about

Wat is het werkproces voor het ontwerpen van een trofee op maat?

Het ontwerpen van een trofee op maat is een samenwerkings- en creatief proces waarbij communicatie een sleutelrol speelt. We beginnen met aandachtig luisteren naar jouw ideeën, doelen en visie voor de trofee.

Vervolgens werkt ons getalenteerde ontwerpteam aan het vertalen van deze concepten naar een eerste ontwerp. We presenteren je vervolgens het prototype om jouw waardevolle feedback te verzamelen. Open communicatie is essentieel in elke fase van het proces.

We zijn vastbesloten om excellentie te bereiken, dus we zijn bereid om zo vaak als nodig bijeen te komen om het ontwerp aan te passen op basis van jouw feedback. Jouw tevredenheid is onze absolute prioriteit, en we zijn toegewijd aan het verfijnen van het ontwerp totdat het perfect jouw visie weerspiegelt.

Ons team staat aan jouw zijde in elke fase, zodat de trofee op maat die we samen creëren uitzonderlijk, uniek en aan jouw verwachtingen voldoet.

Hoe lang duurt het om een trofee op maat te ontwerpen?

Elk project voor een trofee op maat is uniek en wordt met zorgvuldige aandacht voor detail ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Als ervaren ontwerpteam begrijpen we het belang van het creëren van een uitzonderlijke trofee die jouw visie en waarden weerspiegelt. Het is moeilijk om een nauwkeurige schatting van de benodigde tijd te geven, omdat elke creatie tijd en expertise vereist om excellentie te bereiken.

Wees ervan verzekerd dat ons toegewijde team er alles aan zal doen om een uitzonderlijke trofee op maat te ontwerpen waar je trots op kunt zijn. We houden je op de hoogte van de voortgang van het project en zorgen ervoor dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Wat zijn de kosten van een trofee op maat?

De kosten van een trofee op maat variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het ontwerp, de gebruikte materialen en de grootte van de trofee. Elk project is uniek, wat betekent dat de kosten kunnen variëren op basis van jouw specifieke behoeften.

Om een nauwkeurige en persoonlijke offerte te ontvangen, moedigen we je sterk aan om direct contact met ons op te nemen. We bespreken graag jouw project in detail tijdens een vergadering.

Dit stelt ons in staat om jouw eisen te begrijpen, ons ontwerpproces uit te leggen en al jouw vragen over de kosten van de trofee op maat te beantwoorden.

Directe communicatie stelt ons in staat om een transparante en op maat gemaakte offerte te maken, waardoor je een uitzonderlijke trofee op maat krijgt die past bij jouw budget en verwachtingen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een vergadering te plannen en te beginnen met het ontwerpen van de trofee op maat van jouw dromen.