1. Waarom zijn jullie trofeeën ecologisch?

Het overzicht is dat onze trofeeën ecologisch zijn omdat we gerecyclede materialen gebruiken, processen met een lage milieubelasting toepassen en onder geen enkele omstandigheid materialen met giftige inhoud gebruiken.

Als je een stap verder wilt gaan, raden we je aan om ons duurzaamheidssectie te lezen.

Bovendien hebben elk van onze trofeeën, medailles, onderscheidingen en herdenkingsplaten een milieulabel en een levenscyclusanalyse die de resultaten van de milieueffecten van elk van onze producten publiceert. Je kunt deze informatie vinden in de sectie "MILIEU-INFORMATIE" van onze producten.

2. Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

Sustain Awards ontwerpt, produceert en heeft permanent eigen voorraad van het gehele assortiment (met uitzondering van op maat gemaakte trofeeën). Dit stelt ons in staat om de best mogelijke levertijd te bieden voor bestellingen van gepersonaliseerde trofeeën. Gewoonlijk is deze periode 2 werkdagen (48 uur) + 1 dag voor nationaal transport.

trofeos y sostenibilidad

3. Mijn evenement is binnenkort. Is er genoeg tijd?

In dat geval is het het beste als je contact met ons opneemt, en onze toewijding aan service zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je jouw trofeeën met spoed krijgt.

4. Hoe kan ik een speciaal/uniek ontwerp maken?

We bieden twee oplossingen aan:

Gepersonaliseerde trofeeën: kies een trofee uit ons assortiment, selecteer de personalisatieoptie, en we zullen het model van onze trofeeën, plaquettes en onderscheidingen naar keuze aanpassen met jouw logo en unieke tekst voor jouw evenement.

Maatwerk trofeeën: Als je een stap verder wilt gaan en je hebt interesse in op maat gemaakte trofeeën die we hebben ontworpen voor onze klanten, en je wilt dat we een uniek en op maat gemaakt concept ontwikkelen voor jouw evenement, dan kun je ons inhuren voor onze op maat gemaakte ontwerpservice voor trofeeën en onderscheidingen, of neem contact met ons op.

5. Welke technieken gebruiken jullie om trofeeën te personaliseren?

Bij Sustain Awards hebben we alle technische middelen om je een kwalitatief gepersonaliseerde trofee te bieden: snijlaser, YAG-laser, volledige kleuren UV-print,...

De gravure met de YAG-laser is monochroom en levert een sober en elegant resultaat op in lijn met het ontwerp van onze trofeeën en onderscheidingen.

De directe UV-print in volledige kleur wordt gebruikt voor klanten die om een kleurrijke personalisatie vragen.

6. Wat is het personalisatiegebied van elke trofee?

Op het gegevensblad van elk product vind je een sectie genaamd "Gegevensblad" waar het gegeven "Graveergebied / gepersonaliseerd" wordt vermeld. Daar specificeren we het graveergebied van elk van onze trofeeën en onderscheidingen. Als je vragen hebt, is het het beste om contact met ons op te nemen, en we zullen alle vragen in deze zin beantwoorden.

Als je nog steeds vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.