Trofeeën gemaakt van gerecyclede materialen en met milieuvriendelijke processen.

Stijlvol minimalistisch ontwerp om duurzaam te belonen.

FABRIKANTEN VAN DUURZAME TROFEEËN

Sustain Awards is ontstaan als een project dat streeft naar duurzaamheid en ecologisch bewustzijn in het ontwerp en de productie van onderscheidingen.

Als fabrikant van trofeeën ligt onze missie in het verrijken van zakelijke evenementen met duurzaamheid en elegantie door het gebruik van gerecyclede materialen en processen met een lage milieubelasting.

Elke trofee die je koopt in onze winkel wordt vervaardigd volgens strenge normen voor ecodesign en duurzaamheid.

Bovendien wordt het hele proces uitgevoerd in lokale werkplaatsen met als doel de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken.

In de productbeschrijving vind je een link naar het eco-label, dat de gebruikte materialen, het fabricageproces en het transport laat zien, evenals het percentage CO2-uitstootbesparing.

Gerenommeerde organisaties zoals La Caixa, merken zoals Casio of evenementen zoals de Europese Handbalkampioenschappen hebben op ons vertrouwd voor de creatie van een onderscheiding die alle waarden van hun prijsuitreiking benadrukt.

Of je nu op zoek bent naar sportbekers, gepersonaliseerde trofeeën of unieke medailles, in onze online trofeeënwinkel vind je de ideale onderscheiding voor jouw evenement.

Maatgravures, 3D-printen, kleuren-UV-printen... onze trofeeënwinkel biedt een breed scala aan diensten voor de personalisatie van jouw onderscheidingen.

Bij Sustain Awards komen ecodesign, technologische vooruitgang en ecologisch bewustzijn samen om unieke en duurzame onderscheidingen te creëren.

Meer lezen

WIJ MAKEN DEEL UIT VAN UW EVENEMENTEN

ZE SPREKEN OVER ONS WERK

ONS TEAM TOT UW DIENST