Gepersonaliseerde trofeeën

Met duurzaamheid als basis van onze filosofie hebben we bij Sustain Awards een reeks zorgvuldig ontworpen gepersonaliseerde trofeeën gecreëerd die een boodschap van toewijding en ecologisch bewustzijn overbrengen.

Hiervoor passen we ecodesigncriteria toe en gebruiken we gerecyclede materialen en milieuvriendelijke processen bij de productie van trofeeën voor duurzame evenementen.

Onze onderscheiden prijzen worden erkend vanwege hun elegante en minimalistische ontwerpen. Met sobere lijnen en een markant karakter bevindt ons team zich niet alleen aan de voorhoede van duurzame productieprocessen, maar ook op het gebied van stijl en ontwerp.

In onze catalogus vind je herdenkingsplaten, medailles en bekers met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Ontdek de meerwaarde van onze graveerservice. 

Met nauwkeurige aandacht voor detail personaliseren wij trofeeën, waardoor elk evenement een unieke indruk achterlaat. Onze graveeropties variëren van tekst tot logo's, waardoor je de mogelijkheid hebt om een blijvende herinnering te creëren die perfect past bij de gelegenheid.

Op dezelfde manier, als je wilt dat jouw prijsuitreiking wordt bekroond met een unieke trofee en je een specifiek ontwerp nodig hebt, creëert ons creatieve team op maat gemaakte trofeeën die aan jouw behoeften voldoen.

Onze gepersonaliseerde trofeeën zijn ontworpen om uitmuntendheid in elk detail te benadrukken, duurzaamheid toe te voegen en te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Gerenommeerde organisaties zoals Deloitte, La Caixa of Ecoembes hebben Sustain Awards vertrouwd als hun referentiepartner voor het ontwerpen van trofeeën voor hun evenementen.

Voeg ecologisch bewustzijn toe aan jouw evenement met de duurzame gepersonaliseerde trofeeën van Sustain Awards!

Meer lezen

FAQ about

Waarom een trofee personaliseren?

Bij het uitreiken van een trofee willen we dat de ontvanger zich bijzonder beloond voelt voor zijn prestaties. Dat hij of zij waardeert dat de bijdrage die is geleverd, in welke zin dan ook, wordt gewaardeerd door anderen.

De beste manier om dit te bereiken, is door een gepersonaliseerde trofee te creëren voor die specifieke gelegenheid, of het nu gaat om gravure of op maat gemaakt ontwerp. Met de inscriptie van een zin of motief vertellen we de ontvanger precies wat we willen overbrengen.

We kunnen zo emotioneel zijn als we willen; het is een uniek moment dat voor altijd in de uitgereikte prijs wordt vastgelegd. Historische citaten, onderlinge grappen, complimenten... er zijn talloze manieren om bewondering en erkenning uit te drukken die gepaard gaan met de prijs.

Niets beter dan het schenken van gepersonaliseerde trofeeën om jouw evenement uniek te maken!

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de gepersonaliseerde trofeeën die ik koop duurzaam zijn?

Bij Sustain Awards garanderen we dat onze gepersonaliseerde trofeeën duurzaam zijn vervaardigd door zorgvuldige selectie van hernieuwbare materialen en efficiënte productieprocessen.

Bovendien werken we samen met leveranciers die voldoen aan onze hoge ethische en milieunormen om ervoor te zorgen dat onze prijzen zo duurzaam mogelijk zijn.

Op elk van onze trofeeën voor evenementen vind je een milieukeurmerk dat de gebruikte materialen en productieprocessen beschrijft, evenals het CO2-uitstootvolume en andere relevante gegevens.

Onze gepersonaliseerde trofeeën staan garant voor ecodesign en duurzaamheid.

Hoe kan ik een gepersonaliseerde trofee met tekst bestellen?

Bij Sustain Awards is het proces voor het bestellen van een gepersonaliseerde trofee met tekst eenvoudig en op maat. 

Bij het plaatsen van je bestelling kies je de optie "trofee bestellen met tekst" en specificeer je de gewenste inscriptie. Je kunt motiverende zinnen, namen of unieke berichten toevoegen. Ons team zorgt voor het "graveren trofee" met precisie, met behulp van geavanceerde graveertechnieken om uitstekende resultaten te garanderen. 

De mogelijkheid om een "trofee met tekst" te bestellen, stelt je in staat om een echt gepersonaliseerde prijs te creëren voor je evenement of erkenning.

Of het nu gaat om sportwedstrijden, zakelijke evenementen of speciale vieringen, kies Sustain Awards voor unieke en duurzame trofeeën die jouw boodschap op een elegante en milieuvriendelijke manier weerspiegelen.