Bedrijfstrofeeën

Bij Sustain Awards begrijpen we het belang van bedrijfstrofeeën als een krachtig instrument om medewerkers te motiveren en erkenning te tonen, wat een positieve en productieve werkomgeving creëert.

Onze ervaring omvat het maken van op maat gemaakte trofeeën voor bedrijfsevenementen van grote bedrijven zoals Bayer en Deloitte. Ons assortiment is echter toegankelijk voor alle bedrijven, ongeacht hun grootte.

Zowel kleine als middelgrote bedrijven kunnen in onze trofeeën de perfecte manier vinden om hun teams te belonen, hun successen op een betekenisvolle en duurzame manier te vieren.

Evenzo symboliseren onze bedrijfstrofeeën niet alleen individueel of team succes, maar ook het engagement van uw bedrijf voor het milieu.

Ze vormen een tastbare manier om te laten zien dat uw organisatie zowel prestaties als de planeet waardeert, en medewerkers en partners inspireert om duurzamere praktijken aan te nemen in hun professionele en persoonlijke leven.

Met elke uitgereikte trofee draagt u bij aan het bevorderen van een bewuste en milieuvriendelijke bedrijfscultuur, een die het succes van vandaag viert zonder de middelen van morgen in gevaar te brengen.

Meer lezen

FAQ about

Wat maakt onze bedrijfstrofeeën duurzaam?

Onze bedrijfstrofeeën worden volledig vervaardigd met behulp van gerecyclede materialen en processen met een lage milieubelasting. We slagen erin de CO2-uitstoot tot 80% te verminderen in vergelijking met andere traditionele productieprocessen voor trofeeën, waarbij onder andere zware metalen en niet-gerecyclede materialen worden gebruikt.

U kunt de milieulabeling van elk van onze bedrijfstrofeeën controleren, evenals ons vragen stellen over het productieproces of de herkomst van onze materialen. Door onze bedrijfstrofeeën te kiezen, toont u een oprecht engagement voor duurzaamheid, dat niet alleen beloont, maar ook de milieubewuste verantwoordelijkheid van uw bedrijf ondersteunt.

Heeft u bedrijfstrofeeën voor HR-teams?

Zeker weten! We bieden een breed scala aan trofeeën die speciaal zijn ontworpen voor HR-teams. Ze zijn perfect om prestaties, toewijding en inspanningen van HR-teams te erkennen en voegen een duurzame en betekenisvolle waarde toe aan hun bedrijfsevenementen.

Welke soorten trofeeën biedt u aan voor mijn zakelijke evenement?

Bij Sustain Awards bieden we een verscheidenheid aan bedrijfstrofeeën die zullen helpen bij het overbrengen van de waarden van uw merk, samen met die van duurzaamheid en ecologische betrokkenheid. Ons assortiment omvat alles, van gedenkplaten tot medailles.

Van klassieke tot op maat gemaakte ontwerpen, onze duurzame bedrijfstrofeeën zijn de ideale keuze om significante prestaties te belonen. Neem contact met ons op en we helpen u graag bij het vinden van de perfecte trofee voor uw zakelijke evenement.

Heeft u speciale trofeeën om teams van verkopers te belonen?

Absoluut. We hebben ideale trofeeën voor verkoopteams, die zijn ontworpen om hun doelen en successen te vieren. Onze trofeeën zijn modern, dynamisch en weerspiegelen de energieke geest van verkoopteams, en voegen een gedenkwaardige en milieuvriendelijke erkenning toe aan hun prestaties.