Sporttrofeeën

Sporttrofeeën zijn ideaal om waarden zoals inzet, toewijding en volharding te erkennen. Een set van eigenschappen waarmee Sustain Awards zich volledig identificeert. Daarom bieden we ons assortiment sporttrofeeën en bekers aan.

Elegant ecodesign vervaardigd met gerecyclede materialen. Onze onderscheidingen kunnen bovendien worden aangepast en op maat worden ontworpen om plaats te bieden aan alle ideeën die je wilt overbrengen op jouw evenement.

Bij Sustain Awards zijn we gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige sporttrofeeën voor evenementen van allerlei aard, van lokale competities tot internationale evenementen.

We hebben ook ervaring in hoogwaardige sportevenementen, waarbij we elite-atleten in veel disciplines hebben beloond.

Organisaties van gerenommeerde status zoals de ACB, de EHF voor handbal of de Rafa Nadal Tour By Santander hebben op ons vertrouwd voor hun sportevenementen.

Belonen met sporttrofeeën van ecodesign is niet alleen een duurzamere keuze, maar ook een manier om betrokkenheid bij milieubehoud te tonen.

Deel uitmaken van jouw prijsuitreikingen en bijdragen aan het verspreiden van deze waarden met onze trofeeën is iets wat ons enthousiast maakt en enorm tevreden stelt.

Koop jouw sporttrofeeën bij Sustain Awards en voeg ecologisch bewustzijn toe aan jouw evenement!

Meer lezen

FAQ about

Als ik mijn sporttrofeeën vandaag koop, wanneer ontvang ik ze dan?

De levertijd voor jouw sporttrofeeën is afhankelijk van de mate van personalisatie en de specifieke details van jouw bestelling. 

Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je informatie over de geschatte levertijd. 

Houd er rekening mee dat we ons uiterste best doen om aan je leveringsbehoeften te voldoen, en in veel gevallen kunnen we een levering binnen 72 uur na het plaatsen van je bestelling realiseren. 

Neem voor specifieke levertijden of urgente verzoeken contact met ons op, en we staan klaar om je te assisteren.

Kan ik de trofee personaliseren voor elke sport?

We bieden de mogelijkheid om onze trofeeën aan te passen voor elk sport- of evenementtype.

Of het nu gaat om voetbal, atletiek, handbal of een andere sport, ons designteam werkt nauw samen met klanten om unieke, op maat gemaakte trofeeën te creëren die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Evenzo kun je contact met ons opnemen om unieke op maat gemaakte trofeeën voor jouw evenement te creëren. Ons designteam zal jouw idee vormgeven om de ideale trofee voor jouw sportcompetitie te vinden.

Bovendien garanderen onze duurzame en hoogwaardige materialen dat jouw gepersonaliseerde sporttrofee duurzaam en milieuvriendelijk is.

Maken jullie sporttrofeeën voor wedstrijden?

Ja, bij Sustain Awards maken we trofeeën voor wedstrijden. Onze trofeeën zijn ideaal voor het erkennen van de prestaties van topatleten in disciplines zoals schermen, basketbal, tennis en nog veel meer.

Wij bieden een breed scala aan sporttrofeeën, ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van elk evenement en gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit.