3D-trofeeën

3D-trofeeën

€ 435

Breng elke idee tot leven door een 3D-trofee te creëren.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en ons productdesignteam zal je helpen de perfecte prijs te creëren die de geest van het evenement en jouw bedrijfsimago weerspiegelt.

 

De filosofie achter Sustain Awards zorgt ervoor dat ons team voortdurend onderzoek doet naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en productie van duurzame producten.

Op dit gebied heeft 3D-printen ongetwijfeld een revolutie teweeggebracht, waardoor het mogelijk is om te experimenteren met nieuwe ontwerpen en materialen. Dit creëert een ideaal kader om nieuwe, milieuvriendelijke productieprocessen te ontwikkelen en te implementeren.

Daarom hebben we bij Sustain Awards ons aangesloten bij deze nieuwe vorm van productie, waarmee we trofeeën kunnen maken met behulp van 3D-printen en vervaardigd met de nieuwste gerecyclede materialen, waardoor we voorop lopen in duurzaam ontwerp.

Bovendien maakt dit proces een grote precisie mogelijk in de formele toepassing van het ontwerp, waardoor unieke objecten ontstaan waarin de waarden die je wilt belonen duidelijk naar voren komen. Ons team, met uitgebreide ervaring in het maken van prijzen, streeft ernaar dat elke nieuwe idee of project dat onze klanten ons toevertrouwen een getrouwe vertegenwoordiging is van alle waarden die ze willen overbrengen.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.