Medailles

Bij Sustain Awards zijn we trots om je onze medailles van ecodesign te presenteren. Of je nu op zoek bent naar sportmedailles of institutionele medaillons, in onze catalogus vind je de ideale prijs voor jouw evenement.

Met sobere en elegante lijnen bieden we een minimalistische en eigentijdse benadering van de klassieke ronde onderscheiding. Een herziening die de essentie van deze prijzen behoudt, iconisch als ze zijn, of het nu gaat om sporttrofeeën of institutionele onderscheidingen.

Naast een bijzonder zorgvuldig samengestelde catalogus met veel mogelijkheden voor aanpassing, hebben we een service voor het ontwerpen van op maat gemaakte medailles.

Dit alles zonder te vergeten wat ons onderscheidt: de zorg en het respect voor het milieu in het ontwerp en de productie van onze trofeeën. Door sportmedailles bij Sustain Awards te kopen, heb je de garantie dat ze zijn gemaakt van de nieuwste gerecyclede materialen en volgens de strengste duurzaamheidsnormen.

In de beschrijving van elk van onze producten vind je een milieulabel dat je informeert over alles met betrekking tot dat product: van de afgelegde kilometers tijdens het transport tot het percentage CO2 dat wordt bespaard ten opzichte van een traditionele trofee.

De gepersonaliseerde medailles in onze catalogus zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, brons en wit, evenals twee referentiediameters: 9 cm en 6,1 cm.

Onze sportmedailles van ecodesign zijn de perfecte keuze om de prestaties van atleten te erkennen met een vleugje milieubewustzijn. Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen weerspiegelen deze medailles ons engagement voor het milieu zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en symbolische waarde die ze vertegenwoordigen.

Elke medaille is uniek en zorgvuldig ontworpen om de passie en inspanning van de sporters vast te leggen. Of het nu gaat om een lokale competitie of een internationaal evenement, onze sportmedailles van ecodesign zijn het symbool dat triomfen viert met stijl en milieubewustzijn.

Breng duurzaamheid en milieubewustzijn naar voren met de gepersonaliseerde medailles van Sustain Awards!

Meer lezen

FAQ about

Produceren jullie sportmedailles?

Zeker weten, in onze catalogus kun je sportmedailles kopen. En als je wedstrijd iets meer avant-garde vereist, hebben we alle modellen ook beschikbaar in het wit.

Het kunnen voetbalmedailles zijn, tennismedailles of zelfs golfmedailles. In onze catalogus vind je prijzen voor allerlei soorten sportevenementen.

Niets vinden we leuker dan een gesprek te voeren over trofeeën en duurzaamheid rondom jouw prijsuitreiking. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

In hoeverre kunnen de medailles worden gepersonaliseerd?

De medailles in onze catalogus kunnen worden aangepast door verschillende kleurcombinaties te gebruiken (brons, zilver, goud en wit), evenals door aangepaste gravures.

Bij het graveren kunnen we samenwerken aan het ontwerp of je kunt je eigen ontwerp voorstellen, rekening houdend met de afmetingen die we je verstrekken om het haalbaar te maken.

We staan ook open voor allerlei ideeën om jouw concept op de medailles te realiseren, of het nu voor sport, institutionele evenementen of culturele gelegenheden is.