Institutionele trofeeën

Bij Sustain Awards begrijpen we dat een instelling, zowel publiek als privaat, een organisme is dat toegewijd is aan bepaalde waarden, of het nu gaat om culturele, wetenschappelijke, sportieve of sociale waarden. Om deze waarden te versterken en over te brengen, zijn institutionele trofeeën het perfecte middel. 

Door een specifieke prestatie of project te belonen, streven we ernaar zichtbaarheid en erkenning te geven aan mensen of bedrijven wiens werk en inspanningen in lijn zijn met de ideeën van elke instelling.

Daarom bieden we je onze reeks institutionele trofeeën aan, speciaal ontworpen om het ideale object te zijn om de waarden die je wilt belonen te weerspiegelen. Gemaakt volgens de normen van ecodesign en duurzame ontwikkeling tonen ze betrokkenheid bij het milieu, terwijl ze tegelijkertijd de ideeën en grondbeginselen van elk evenement uitdragen.

Met een ruim aanpasbaar oppervlak waarop de naam van de bekroonde, het logo van jouw instelling of de slogan van het evenement kan worden gegraveerd, zijn ze ideaal voor elke institutionele gelegenheid waar formele soberheid bijzonder belangrijk is.

Daarom zijn onze elegante institutionele trofeeën met minimalistische lijnen het ideale platform om de waarden die je wilt erkennen, vast te leggen.

Meer lezen