Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker

Kleine beker

€ 44

Kleine beker van milieuvriendelijk ontwerp met slanke en dynamische vormen.

Bekers met een minimalistisch ontwerp kunnen worden gepersonaliseerd door graveren van het vlakke oppervlak, waardoor duurzaamheid en milieubewustzijn aan je prijsuitreiking worden toegevoegd.

Kleur
  • Wit
  • Goud
  • Brons
  • Zilver
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Onze 'Copetín' herziet het klassieke ontwerp van de beker maar in een verkleind formaat, en biedt een visie op vooruitstrevende en dynamische snit waarmee de prijswinnaars op jouw evenement zullen schitteren.

Net als onze hele lijn trofeeën, markeert ecodesign onze manier van denken over onze onderscheidingen. Op deze manier is onze 'Copetín' exclusief gemaakt van hergebruikte materialen en via processen die de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Bij Sustain Awards willen we het meest elegante en minimalistische ecodesign samenvoegen met duurzame ontwikkeling om unieke trofeeën te creëren die betrokken zijn bij het milieu en de huidige klimaatcrisis.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

AANPASSING

Aangepaste gravure van jouw logo en tekst beschikbaar. Als je voor deze optie kiest, neemt ons designteam contact met je op om je te helpen bij het ontwerpen van een trofee die past bij jouw evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Bekijk de milieulabels.

Hoogte
24,5 cm
Breedte
5,5 cm
Gewicht
142 gr
Gravure / aangepast gebied
24,4 x 4,8 cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.