Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker
Kleine beker

Kleine Beker

€ 66

Kleine beker van ecodesign met slanke en dynamische vormen.

Bekers met een minimalistisch ontwerp die personaliseerbaar zijn door middel van gravure op hun vlakke oppervlak, die duurzaamheid en ecologisch bewustzijn naar je prijsuitreiking zullen brengen.

Kleur
  • Wit
  • Goud
  • Brons
  • Zilver
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Onze Kleine beker herbekijkt het klassieke ontwerp van de beker maar in een kleiner formaat, wat een avant-gardistische en dynamische visie biedt die de winnaars van je evenement zal verheffen.

Zoals met al onze trofeeën, kenmerkt ecodesign onze manier om onze prijzen te ontwerpen. Op deze manier is onze Kleine beker uitsluitend vervaardigd uit hergebruikte materialen en met behulp van processen die de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Bij Sustain Awards willen we het meest elegante en minimalistische ecodesign combineren met duurzame ontwikkeling om unieke trofeeën te creëren die toegewijd zijn aan het milieu en de huidige klimaatnoodsituatie.

Binnen onze catalogus onderscheidt de Kleine beker zich door zijn sobere en elegante lijnen.

Met een groot personaliseerbaar oppervlak van 4 x 8 cm en 2 x 8 cm, zal het de ideale trofee zijn voor de winnaars van je evenement om een uniek en duurzaam ontworpen prijs te ontvangen.

Toon de betrokkenheid van je merk, instelling of bedrijf bij duurzame ontwikkeling door te belonen met onze Kleine beker van ecodesign.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

PERSONALISATIE

Gepersonaliseerde gravure van je logo en tekst beschikbaar. Als je deze optie aanvinkt, neemt ons ontwerpteam contact met je op om je te helpen een trofee te ontwerpen die past bij je evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Zie het ecologische label.

Hoogte
24,5 cm
Breedte
5,5 cm
Gewicht
142 gr
Gravure / aangepast gebied
24,4 x 4,8 cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.