A5 plaquette
A5 plaquette
A5 plaquette
A5 plaquette

A5 Plaquette

€ 63

A5 plaquette van middelgroot formaat, perfect om te personaliseren met het gewenste motief, logo of tekst.

Eco-design met een sobere minimalistische afwerking, zal aan je evenement betrokkenheid en milieubewustzijn toevoegen.

Kleur
  • Grijs
  • Bruin
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Onze A5 plaquette is ideaal om de waarden over te brengen die je wilt benadrukken tijdens je prijsuitreiking. Dankzij de gravure van het grote personaliseerbare oppervlak kun je deze waarden erkennen met het motief of de tekst van jouw keuze. Bovendien is de elegante afwerking het ideale kader om je boodschap op een duidelijke en onderscheidende manier over te brengen.

Net als de rest van de producten in onze catalogus zijn de A5 plaquettes van Sustain Awards trofeeën die het meest avant-gardistische ontwerp en duurzame ontwikkeling combineren. Uit deze combinatie ontstaan unieke eco-designobjecten waarmee je evenement bewustwording van de huidige klimaatcrisis en ecologische noodsituatie zal overbrengen.

Gemaakt van gerecycleerde materialen in lokale werkplaatsen, proberen ze de ecologische voetafdruk te minimaliseren door nieuwe vormen van milieuvriendelijke productie te omarmen.

De A5 plaquette is het middelgrote formaat dat we in ons assortiment aanbieden, waardoor het een object is met een groot personaliseerbaar oppervlak zonder te volumineus te zijn.

Onze A5 plaquettes hebben een metalen afwerking met een groot personaliseerbaar oppervlak. Je kunt elk gewenst motief eenvoudig of in kleur graveren.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

PERSONALISATIE

Gepersonaliseerde gravure van je logo en tekst beschikbaar. Als je deze optie kiest, zal ons ontwerpteam contact met je opnemen om je te helpen een trofee te ontwerpen die past bij je evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Zie het milieulabel.

Hoogte
21,01cm
Breedte
14,8cm
Gewicht
450g
Gravure / aangepast gebied
20x12,80cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.