A5 plaquette
A5 plaquette
A5 plaquette
A5 plaquette

A5 plaquette

€ 42

A5 plaquette: Middelgrote plaquette, perfect om aan te passen met het motief, logo of de tekst van jouw keuze.

Milieuvriendelijk ontwerp met een ingetogen minimalistische afwerking, voegt het toe aan jouw evenement met betrokkenheid en bewustzijn voor het milieu.

Kleur
  • Grijs
  • Bruin
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Onze herdenkingsplaatjes zijn ideaal om de waarden over te brengen die je in de schijnwerpers wilt zetten tijdens jouw prijsuitreiking. Dankzij de gravure van het grote aanpasbare oppervlak kun je deze waarden erkennen met het motief of de tekst van jouw keuze. Bovendien is de elegante afwerking het ideale kader om jouw boodschap op een duidelijke en onderscheidende manier over te brengen.

Net als de rest van de producten in ons assortiment zijn de herdenkingsplaatjes van Sustain Awards trofeeën waarin het meest vooruitstrevende ontwerp en duurzame ontwikkeling samenkomen. Uit deze samenwerking ontstaan unieke objecten van ecodesign waarmee jouw evenement bewustzijn zal overbrengen over de huidige klimaatcrisis en milieunoodsituatie.

Gemaakt van gerecyclede materialen in lokale werkplaatsen, streven we ernaar de ecologische voetafdruk te minimaliseren om nieuwe vormen van milieuvriendelijke productie te omarmen.

De herdenkingsplaquette A5 is de middelgrote variant die we aanbieden in ons assortiment, waardoor het een object is met een groot oppervlak om aan te passen zonder overdreven omvangrijk te zijn.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

AANPASSING

Aangepaste gravure van jouw logo en tekst beschikbaar. Als je voor deze optie kiest, neemt ons designteam contact met je op om je te helpen bij het ontwerpen van een trofee die past bij jouw evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Bekijk de milieulabels.

Hoogte
21,01cm
Breedte
14,8cm
Gewicht
450g
Gravure / aangepast gebied
20x12,80cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.