duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award
duurzame award

Award

€ 49

Milieubewuste award perfect om waarden zoals duurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu toe te voegen aan jouw evenement.

Award vervaardigd met gerecyclede materialen en processen met een lage milieubelasting, waardoor het de meest milieuvriendelijke keuze is om te belonen.

Kleur
  • Wit
  • Goud
  • Brons
  • Zilver
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Een award is een onderscheiding die wordt uitgereikt om de inspanning, toewijding en succes binnen een specifieke taak of discipline te erkennen.

Bij Sustain Awards begrijpen we dat, naast de intrinsieke betekenis van de prijs, het object dat wordt gebruikt om te onderscheiden, even belangrijk is om bepaalde waarden te tonen. Wij kiezen voor duurzaamheid en betrokkenheid bij het milieu.

Daarom zijn onze awards elegante stukken van ecodesign met minimalistische afwerkingen die streven naar formele ingetogenheid om je boodschap duidelijk en beknopt over te brengen.

Laat onze eigentijdse herinterpretatie van deze klassieke award evenveel onderscheiding als betrokkenheid toevoegen aan jouw prijsuitreiking.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

AANPASSING

Aangepaste gravure van jouw logo en tekst beschikbaar. Als je voor deze optie kiest, neemt ons designteam contact met je op om je te helpen bij het ontwerpen van een trofee die past bij jouw evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Bekijk de milieulabels.

Hoogte
15,5 cm
Breedte
11 cm
Gewicht
320 g
Gravure / aangepast gebied
11,5 x 11,5 cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.