Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille
Kleine medaille

Kleine medaille

€ 9

De kleine medaille is onze lichtste prijs (14 gr).

Eenvoudig ontwerp, volledig aanpasbaar. Geproduceerd met duurzame materialen, het oppervlak is perfect om het motief te graveren dat de waarden van jouw evenement het beste overbrengt.

Kleur
  • Wit
  • Goud
  • Brons
  • Zilver
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren

 

Onze kleine medaille straalt eenvoud en elegantie uit door het minimalistische ontwerp.

Met een diameter van 6 cm en een gewicht van 14 gr is het de prijs met de kleinste afmetingen in ons assortiment.

Desondanks maakt het volledig vlakke oppervlak een uitgebreide personalisatie mogelijk door middel van gravure. Je kunt de grafische identiteit die je wilt overbrengen op je prijs, of het nu gaat om het bedrijfslogo of het logo van je club of toernooi waar je deze erkenningen wilt uitreiken.

Perfect voor allerlei sportevenementen, zodat alle categorieën worden beloond met de vier versies in goud, zilver, brons en wit.

Net als ons hele assortiment is het gemaakt en ontworpen volgens duurzame productieprocessen en milieuvriendelijk. Deze onderscheiding is vervaardigd met behulp van een productieproces dat het milieu van begin tot eind minimaliseert, gebaseerd op gerecyclede materialen en met lokale productie, wat ook de uitstoot van verontreinigende stoffen door transport vermindert.

Gewicht
14 g
Diameter
6 cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.