MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award
MINI Award

MINI Award

€ 39

Onze Mini Award is een klein formaat trofee (9 x 7 cm), maar met een solide ontwerp dat plaats biedt aan alle waarden die je wilt overbrengen.

Met een ingetogen en minimalistische afwerking is het vervaardigd met recyclebare materialen en processen met minimale milieubelasting.

Kleur
  • Wit
  • Goud
  • Brons
  • Zilver
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Onze Mini Award is ontworpen met als doel de iconische elegantie van de medaille te combineren met de ingetogenheid van de herdenkingsplaat.

Door een herziening van onze Mini Award hebben we een uniek object gecreëerd waarmee je een ecodesign accent kunt toevoegen aan je prijsuitreiking.

Deze kleine trofee heeft ronde lijnen en eenvoudige maar zeer effectieve afwerkingen, waardoor het perfect is om betrokkenheid bij het milieu over te brengen en tegelijkertijd duurzame ontwikkeling te ondersteunen, terwijl je de fundamentele waarden erkent die je wilt bevorderen via je evenement.

Net als alle producten in ons assortiment is het gemaakt van herbruikbare materialen met behulp van processen met een lage milieubelasting om in overeenstemming te zijn met de huidige klimaatcrisis.

Daarnaast heeft deze Mini Award een groot deel van het oppervlak dat speciaal is bestemd voor personalisatie met een door jou gekozen gravure. Je kunt het ook vinden met afwerkingen in wit, goud, zilver en brons om volledig gepersonaliseerde onderscheidingen te creëren.

Voeg onderscheiding en betrokkenheid toe aan je evenement met het ecodesign van Sustain Awards!

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

AANPASSING

Aangepaste gravure van jouw logo en tekst beschikbaar. Als je voor deze optie kiest, neemt ons designteam contact met je op om je te helpen bij het ontwerpen van een trofee die past bij jouw evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Bekijk de milieulabels.

Hoogte
9 cm
Breedte
7 cm
Gewicht
120 g
Gravure / aangepast gebied
7 x 7 cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.