In onze blog vindt u nieuws over trofeeën en duurzame ontwikkeling, waaruit Sustain Awards voortkomt.

We leven in een zeer delicaat moment waarin industrie en ontwikkeling een grote bedreiging vormen voor het milieu.

Daarom besteden we speciale aandacht aan alles wat te maken heeft met de evolutie en het laatste nieuws over duurzaam ontwerpen en produceren, waarbij we ons richten op nieuwe materialen en productieprocessen die prioriteit geven aan een minimale impact op het milieu.

Erkenning van Jaren van Dienst: Het Vieren van Mijlpalen in Uw Bedrijf

Werknemers erkennen voor hun jaren van dienst is een fantastische manier om waardering te tonen en een positieve werkcultuur op te bouwen. Of het nu gaat om 10, 25, 30 of zelfs 50 jaar dienst, het vieren van deze mijlpalen kan de moraal verhogen en loyaliteit bevorderen. Dit artikel verkent verschillende manieren om deze belangrijke mijlpalen te erkennen en biedt ideeën over hoe u een effectief erkenningsprogramma kunt implementeren.

Meer lezen

Awards voor erkenning van werknemers: Een gids om je team te waarderen

In de zakelijke wereld is het erkennen en belonen van werknemers essentieel voor het handhaven van een hoge moraal en motivatie. Erkenningsprijzen voor werknemers tonen niet alleen waardering, maar dragen ook bij aan een positieve bedrijfscultuur en verbeteren de productiviteit. Dit artikel verkent verschillende soorten erkenningsprijzen voor werknemers en biedt inzichten over hoe een effectief erkenningsprogramma kan worden geïmplementeerd.

Meer lezen

Het perfecte originele kado voor een bedrijfsjubileum

Een bedrijfsjubileum is een belangrijk moment dat vraagt om een speciaal en origineel cadeau. Het juiste geschenk kan niet alleen waardering tonen, maar ook de band tussen werknemers en het bedrijf versterken. Of het nu gaat om een klein of groot jubileum, er zijn talloze mogelijkheden om een blijvende indruk te maken met een uniek cadeau.

Meer lezen

Effectieve Incentives voor Verkoopteams: Hoe Motiveer je Jouw Verkopers?

Effectieve verkoopprikkels zijn essentieel om verkoopteams te motiveren en te stimuleren. Door de juiste incentives te kiezen en duidelijke doelen te stellen, kunnen bedrijven hun verkoopprestaties aanzienlijk verbeteren. In dit artikel bespreken we hoe je jouw verkopers kunt motiveren met diverse soorten prikkels en beloningssystemen.

Meer lezen

Het perfecte cadeau voor de opening van een Nieuwe Zaak

Het openen van een nieuwe zaak is een mijlpaal die gevierd moet worden. Het is een moment van trots, vreugde en verwachting. En bij zo’n speciale gelegenheid hoort natuurlijk een passend cadeau. Maar wat is nu het perfecte cadeau voor de opening van een zaak? Laten we dat samen ontdekken.

Meer lezen

De Ultieme Gids voor Geschenken voor Klanten: Tips en Ideeën

Als u uw zakelijke relatie met een van uw klanten wilt verbeteren, dan zijn relatiegeschenken zeker een manier om dat te bereiken. Deze ultieme gids biedt u een uitgebreide kijk op waarom klantengeschenken belangrijk zijn, hoe u ze kunt personaliseren, en welke populaire ideeën er zijn. Daarnaast geven we tips voor het ontwikkelen van een effectieve geschenkenstrategie en benadrukken we de rol van duurzaamheid.

Meer lezen

De beste verkoopstimulansen: zo verhoogt u uw omzet

In een zeer concurrerende zakelijke wereld zijn effectieve prikkels cruciaal om de verkoop te verhogen en klanten aan te trekken. Of het nu gaat om promoties, loyaliteitsprogramma's of gratis monsters, de juiste strategie kan het verschil maken. In dit artikel belichten we de beste prikkels die u kunnen helpen uw omzet te maximaliseren.

Meer lezen

Ideeën voor leuke bedrijfsprijzen

Creëer een goede werkomgeving en erken het werk van werknemers. We geven je ideeën voor leuke prijzen in het bedrijf.

Meer lezen

Wensen voor pensionering die je altijd zult onthouden

De beste pensioen wensen voor het pensioen zijn die welke de geëerde persoon met dankbaarheid ontvangt, ongeacht de toon van de gekozen woorden.

Meer lezen

Tekstideeën voor plaquettes awards

De best mogelijke tekst voor een plaquettes awards is iets eenvoudigs, directs en emotioneels. In dit artikel geven we je tips en advies over hoe je de perfecte tekst voor een plaquette award kunt vinden.

Meer lezen