Teksten voor plaquette awards

Het is niet eenvoudig om de juiste woorden te vinden om op plaquette awards te graveren en erkenning, eerbetoon en herinnering aan mensen uit te drukken.

Het bedenken van zinnen voor plaquette awards is vaak een moeilijke taak, aangezien het afhankelijk is van de ontvanger welke toon er moet worden gebruikt. De berichten kunnen net zo gevarieerd zijn als de vele mensen aan wie plaquette awards kunnen worden gewijd.

Toch bieden wij enkele oplossingen op basis van de activiteit die de persoon gedurende zijn leven heeft uitgeoefend of op een specifiek moment.

Zoals je kunt zien, zijn deze teksten voor plaquette awards volledig aanpasbaar aan elke situatie. Het is belangrijk om altijd rekening te houden met de volgende parameters: De manier waarop de gehuldigde persoon moet worden aangesproken, of het nu formeel of informeel is, of het nu voor een familielid is of voor iemand met wie we nauwelijks een relatie hebben.

  • Je kunt tekst, een betekenisvolle afbeelding of beide graveren.
  • De reden voor de erkenning.
  • De datum en de plaats van het evenement.
  • Wie het geeft of wie de erkenning uitvoert.

Teksten voor plaquette awards

Hier zijn enkele voorbeelden van teksten die je kunnen helpen bij het beantwoorden van de vraag wat je op een plaquette award moet zetten.

Teksten voor erkenning van professionele prestaties

  • Voor [Naam van de professional die de erkenning ontvangt] voor zijn lange carrière in [Gebied van activiteit] bij [Naam van het bedrijf waar hij actief is].
  • Erkenning voor [Naam van de professional die de erkenning ontvangt] voor zijn bijdragen aan [Gebied van activiteit] bij [Naam van het bedrijf waar hij deze activiteit heeft uitgeoefend].

Teksten voor erkenning van een sportcarrière

  • [Naam van de sporter die de erkenning ontvangt] voor zijn lange carrière in [Sport waarin hij actief was] samen met [Naam van de club of sportfederatie].

Teksten voor erkenning van een specifiek sportkampioenschap of toernooi

  • [Naam van de sporter die de erkenning ontvangt] + [Resultaat van de race] in [Stad en datum van het evenement].

Dit zijn enkele basisvoorbeelden van teksten voor plaquette awards. Maar net zo belangrijk als de tekst is de drager ervan. Een goede erkenning verdient een mooie en exclusieve plaquette award. Een minimalistisch ontwerp zal de gekozen woorden nog meer doen opvallen. Als de drager ook nog eens milieuvriendelijk is, heb je alles wat je nodig hebt om de gelauwerde persoon zich nog specialer te laten voelen.

We nodigen je uit om onze catalogus met milieuvriendelijke plaquette awards te bekijken, en als je wilt dat we plaquette awards voor jou maken en de grafische oplossing voor de trofee ontwikkelen, evenals de tekst die op de plaquette zal worden gegraveerd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke plaquette award?

Blader door onze trofeeëncatalogus