Tekstideeën voor plaquettes awards

Ben je op zoek naar tekstideeën voor plaquettes voor een unieke viering? Als je dat speciale cadeau wilt geven maar niet precies weet hoe je dat moet doen, maak je geen zorgen, je bent op de juiste plek. Hier kun je een gids raadplegen die je helpt de juiste woorden te vinden om op een plaquette te graveren die in de herinnering van mensen blijft.

Soms is het niet makkelijk om in één zin de waardering die we voor iemand voelen, de dankbaarheid voor zijn professionele of menselijke werk, uit te drukken. Daarom begeleidt deze handleiding je bij het schenken van een memorabele plaquette aangepast aan verschillende situaties, zowel professioneel als familiaal. Om een herinnering te geven die de toewijding, de inspanning of de genegenheid waardeert waarmee we bijdragen aan de verbetering van wat ons omringt: ons bedrijf, onze familie, onze vrienden…

Tekstideeën voor plaquettes awards

Originele bedankplaquettes

Elke dag ontwerpen we originele bedankplaquettes voor zakelijke en familiale evenementen. We hebben van alles gedaan: internationale sporttrofeeën, unieke en persoonlijke ontwerpen voor intieme ceremonies, vieringen zoals pensioneringen, gouden huwelijken, zilveren huwelijken of bedrijfsvieringen.

Daarom weten we dat nadenken over tekstideeën voor plaquettes een lastige taak kan zijn. Enerzijds moeten we, afhankelijk van de ontvanger, een bepaalde toon gebruiken. Anderzijds zijn geen twee mensen of situaties hetzelfde, dus we helpen je de tekst te vinden die het beste past bij jouw behoeften en dient als herinnering aan een uniek moment.

Basisinformatie voor teksten op plaquettes

Hier stellen we enkele ideeën voor die vaak op plaquettes worden opgenomen. Dit is de basisinformatie die ze zouden moeten bevatten, aangepast aan de omstandigheden van de viering of het evenement:

  • Graveer de reden voor de erkenning, samen met een identificerende zin
  • De datum en de plaats waar het evenement plaatsvindt
  • Wie de plaquette overhandigt of wie de eer bewijst, eventueel aangevuld met het logo van de organisatie of een representatief beeld

Zoals je kunt zien, zijn deze tekstideeën voor plaquettes aanpasbaar aan elke omstandigheid. Het belangrijkste is om altijd rekening te houden met de behandeling die moet worden gegeven aan degene die wordt geëerd. In een formele context, bijvoorbeeld een bedrijfs- of institutionele ceremonie, moet de toon van het bericht neutraal zijn. Als het daarentegen om een familiaal of vriendschappelijk evenement gaat, kan de tekst persoonlijker en vrijer zijn.

Hieronder laten we enkele voorbeelden van teksten zien die je kunnen helpen om de vraag op te lossen wat je op een plaquette moet zetten.

Frases voor professionele erkenningsplaquettes

  • Voor [Naam van de professional die de erkenning ontvangt] voor zijn lange carrière in [Werkgebied] bij [Naam van het bedrijf waar hij werkt]

Voorbeelden:

Voor Juan García, voor zijn 35 jaar voorbeeldige werk bij Bouwbedrijf Martínez

Voor Susana Pérez, voor de 5-sterren beoordeling van de service als Hoofd Klantenservice

Juan Ortiz, op de dag van je pensionering, bedanken we je voor het geweldige werk en het collegialiteit dat je al die jaren hebt getoond. Het was een genoegen om aan jouw zijde te staan. We wensen je veel geluk in deze nieuwe fase.

  • Erkenning voor [Naam van de professional die de erkenning ontvangt] voor zijn bijdragen aan [Werkgebied] bij [Naam van het bedrijf waar hij deze activiteit heeft uitgevoerd]

Voorbeelden:

Erkenning voor Dr. María Sánchez voor haar waardevolle bijdrage aan onderzoek op het gebied van multiple sclerose

Dank aan Don José Alfredo voor zijn innovatieve en pedagogische werk als Hoofd Studies van de Duitse School

Frases voor familie- en vriendenvieringsplaquettes

  • Voor [Naam] voor/in [reden van de viering] van [familie/vrienden]. We kunnen een persoonlijke of liefdevolle opmerking toevoegen.

Voorbeelden:

Voor Antonio en Chus, voor jullie gelukkige 50 jaar huwelijk, met liefde van jullie dierbare familie.

Papa, we hopen dat je geniet van je welverdiende pensioen. Je dochters houden van je.

Frases voor sportcarrière erkenningsplaquettes

  • [Naam van de sporter die de erkenning ontvangt] voor zijn lange carrière in [Sport] samen met [Naam van de club of sportfederatie]

Voorbeelden:

Fernando Rodríguez, voor zijn lange sportcarrière in Waterpolo met de Guadalquivir Zwemclub

In erkenning van Paula Ortiz voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van Basketbal Basis samen met de Spaanse Basketbalfederatie

Frases voor erkenningsplaquettes voor een kampioenschap of sportevenement

  • [Naam van de sporter die de erkenning ontvangt] + [Resultaat van de wedstrijd] in [Stad en datum van het evenement]

Voorbeelden:

Rafael Nadal, Kampioen van Roland Garros. Parijs, juni 2010

Spaanse Vrouwenvoetbalteam, Wereldkampioen. Australië, augustus 2023

We hopen dat deze voorbeelden van frases voor erkenningsplaquettes je hebben geholpen.

Als je op zoek bent naar een mooie steun waarop je boodschap nog meer schittert met een speciale erkenning, nodigen we je uit om onze catalogus van ecologische plaquettes te bekijken, gemaakt van gerecyclede materialen. Hun minimalistisch design zal de woorden die je kiest om te graveren nog meer laten opvallen.

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag. We kunnen gepersonaliseerde ontwerpen ontwikkelen en aanpassen aan jouw behoeften om je viering uniek te maken.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke plaquette?

Bekijk onze catalogus van trofeeën