ideeën nodig voor grappige bedrijfsprijzen

Heb je ideeën nodig voor grappige bedrijfsprijzen? De erkenning van het werk van werknemers door het bedrijf is een differentiërende factor als het gaat om het behouden en aantrekken van talent. Human resources-teams, ook wel talentmanagementteams genoemd, zoeken naar nieuwe manieren om personeel te behandelen met als doel efficiënte werkgroepen te creëren. Want het gaat er niet alleen om capabele werknemers te hebben, maar organisaties hebben veel meer nodig. Ze hebben betrokken, tevreden werknemers nodig die zich gelukkig voelen in het bedrijf om op elk moment het beste van zichzelf te geven.

Er zijn verschillende manieren om de productiviteit binnen de organisatie te bevorderen, maar vandaag zullen we een interessante tool bespreken voor teambuilding: het uitreiken van bedrijfsprijzen. En specifiek geven we je ideeën voor grappige bedrijfsprijzen. Hoe je een originele, verschillende ceremonie organiseert die een ontspannen sfeer en vertrouwen tussen de werknemers bevordert. Want bevredigende ervaringen blijven in herinnering. En het organiseren van een vermakelijk evenement waarbij een prijs wordt uitgereikt, een speciale herdenkingsplaat met een unieke boodschap als trofee, zal een win-winstrategie zijn.

ideeën nodig voor grappige bedrijfsprijzen

Het benadrukken van de meest karakteristieke eigenschap van de werknemer geeft je ideeën voor grappige bedrijfstrofeeën.

Menselijke groepen hebben de neiging gedragspatronen te herhalen. Daarom kan het gebruikelijk zijn dat we in ons bedrijf een enigszins knorrige persoon hebben, iemand die 's ochtends moeite heeft om op gang te komen omdat hij of zij erg slaperig is, of iemand die altijd honger heeft en voor wie elk moment goed is om naar de automaat te gaan en bij te tanken. Of iemand die constant e-mails verstuurt of altijd grappen maakt.

Waarschijnlijk heb je een van deze profielen geïdentificeerd of je hebt je laten inspireren om een gedrag in je organisatie te vinden dat kenmerkend is voor een persoon. Het idee is om het te gebruiken zodat jullie allemaal plezier hebben en een ontspannen tijd hebben. Geef die persoon een herdenkingsplaat als prijs met een gegraveerde zin die uitlegt wat hem of haar anders maakt.

Natuurlijk met tact, zonder gevoelens te kwetsen, door personen en hun kwaliteiten te kiezen die iedereen aan het lachen kunnen maken, vooral de hoofdpersoon. Als je twijfelt of iemand zich beledigd kan voelen, kun je beter aan iets anders denken. Het is het beste om het oprecht en met liefde te doen, zodat iedereen ziet dat het een liefdevolle grap is tussen collega's om plezier te hebben en geen gevoelens te kwetsen. Als je niet zeker bent van een specifieke prijs, raadpleeg dan je collega's op kantoor.

We geven je enkele ideeën voor grappige medewerkerszinnen:

  • Voor het mopperkontje op kantoor, wat zouden we zijn zonder jou.
  • Voor de beste muisklik. Spammer van het jaar.
  • Koning van de snoepautomaat.
  • Wie vroeg opstaat, wordt geholpen door kantoor.
  • Je zou zanger zijn geweest als het niet om je stem ging.
  • De koning van de komedie, de meester van het lachen.

Op zoek naar een award voor uw bedrijf?

Blader door onze trofeeëncatalogus