On Running, 2024
On Running, 2024
On Running, 2024
On Running, 2024
On Running, 2024

On Running, 2024

De trofee van On Running Track Nights, resultaat van onze samenwerking met On Running, weerspiegelt de waarden van duurzaamheid en sportieve excellentie. Deze prijs viert de toewijding van atleten en milieubewustzijn, waarbij sport, muziek en shows samenkomen in een wereldwijd evenement.

 

We zijn er trots op de trofee van On Running Track Nights te presenteren, gecreëerd in samenwerking met On Running. Deze trofee symboliseert sportieve excellentie en ons engagement voor duurzaamheid. On Track Nights is een serie evenementen die snelheid, energie en gemeenschapsgeest benadrukken, met spannende races, muziek en shows.

Onze trofee weerspiegelt deze waarden en viert niet alleen de toewijding van atleten, maar ook het belang van milieubewustzijn. Elk evenement, van Londen tot Melbourne, is een unieke ervaring die een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl bevordert. Deze samenwerking benadrukt het beste van sport en duurzaamheid, waardoor de trofee een symbool van succes en bewustzijn wordt.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.