Kings League World Cup, 2024
Kings League World Cup, 2024
Kings League World Cup, 2024

Kings League World Cup, 2024

De trofee van de Kings League World Cup, gecreëerd door Sustain Awards, weerspiegelt een diepgaande toewijding aan duurzaamheid. Met ecologische materialen benadrukt deze prijs niet alleen succes in voetbal, maar ook het belang van milieuverantwoordelijkheid in de sport, door het bevorderen van groenere praktijken in een competitieve wereldwijde omgeving.

 

De trofee van de Kings League World Cup, een exclusieve creatie van Sustain Awards, is veel meer dan een sportprijs. Deze trofee is zorgvuldig ontworpen met gerecyclede en duurzame materialen, wat de toewijding van de league aan milieuvriendelijke praktijken weerspiegelt. De Kings League, een initiatief van Gerard Piqué en Ibai Llanos, heeft zich onderscheiden door het traditionele voetbal te revolutioneren door het integreren van technologie en entertainment die een wereldwijd en jong publiek aanspreken.

Het innovatieve formaat omvat unieke regels en constante interactie met fans via digitale platforms, waardoor fans belangrijke beslissingen tijdens wedstrijden kunnen beïnvloeden. Deze trofee symboliseert uitmuntendheid in deze levendige en moderne omgeving, waar voetbal samenkomt met duurzaamheid en technologie.

Door de kampioen van de Kings League World Cup te eren, viert de trofee niet alleen sportief succes, maar benadrukt ook het belang van het integreren van ecologische praktijken in grote sportevenementen, wat zowel een positieve invloed heeft op de sport als op de planeet.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Samenstellingen
Gerecycled post-consumer plastic

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.