Hofred, 2024
Hofred, 2024

Hofred, 2024

Bij Sustain Awards hebben we trofeeën gemaakt voor Hofred, traditionele banketbakkerij Horno de San Juan waarbij we de inzet voor ambachtelijk gebak en het milieu benadrukken.

 

Bij Sustain Awards hebben we unieke trofeeën ontworpen en vervaardigd voor Hofred, traditionele banketbakkerij Horno de San Juan. 

Met deze awards erkennen we de toewijding van Hofred aan ambachtelijk gebak, waarbij traditie en ecologische innovatie worden gecombineerd. Onze trofeeën zijn een eerbetoon aan de waarden van kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit die Hofred vertegenwoordigt in elk van zijn heerlijke creaties.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.