Grafisch ontwerpservice

Grafisch ontwerpservice

€ 83

Huur onze grafisch ontwerpservice in en laat ons u helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp en lay-out om het meeste uit uw trofee te halen.

Bij deze service bieden wij u 2 uur werk van het Oiko Design Office-team om de perfecte grafische identiteit voor uw prijs te ontwikkelen.

 

Met onze grafisch ontwerpservice wordt jouw idee professioneel en volgens de strengste normen weerspiegeld door ons team. We bieden een allesomvattende en oplossingsgerichte service voor mogelijke conflicten die zijn ontstaan rond het grafische ontwerp van jouw idee.

Ons team zal werken om dit idee op de meest harmonieuze en geoptimaliseerde manier in de trofee te weerspiegelen, waardoor unieke objecten ontstaan die de kracht en waarden van jouw merk of evenement overbrengen.

Via deze service voeren we taken uit zoals:

- Beeldverwerking.

- Vectorisatie en tracing van logo's.

- Selectie en ontwikkeling van lettertypen.

- Zoeken naar optimale visuele oplossingen.

- Opmaak van de personalisatie op jouw trofeeën.

- Advies en ontwikkeling van de visuele identiteit van de trofee.

Laat onze ervaring jou van dienst zijn om het ideale eerbetoon voor jouw prijsuitreiking te creëren.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.