Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette
Kleine plaquette

MINI plaquette

€ 35

Kleine plaquette met een groot graveerbaar oppervlak.

Beloon op de meest duurzame manier met deze onderscheiding van elegant ecodesign, perfect voor allerlei soorten evenementen.

Kleur
  • Grijs
  • Bruin
Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën

 

Als je wilt dat jouw boodschap zijn kracht en emotie behoudt in de loop der tijd, is een plaquette de ideale keuze. Dankzij het grote aanpasbare oppervlak kun je specifiek het logo, de tekst of een combinatie van beide graveren die je kiest. Op deze manier zullen de waarden die je hebt erkend in de persoon van de bekroonde elke keer naar voren komen wanneer iemand naar de trofee kijkt.

Met dit concept als basis, maar met de wens om een meer compacte versie aan te bieden, is onze MINI-plaquette ontstaan.

Met behoud van de voordelen van grotere modellen, zoals een sober ontwerp en een ruim aanpasbaar oppervlak, zal dit model met kleinere afmetingen ideaal zijn om te belonen met de kracht en elegantie van een plaquette, maar dan op een meer comfortabele en praktische manier.

Bovendien is, net als al onze trofeeën, deze plaquette gemaakt van gerecyclede materialen en met processen met een lage milieubelasting, waarmee wordt voldaan aan de normen voor duurzame ontwikkeling en ecodesign die Sustain Awards kenmerken.

Beloon met onze trofeeën en toon jouw betrokkenheid bij het milieu zonder afbreuk te doen aan het meest minimalistische avant-gardistische design.

ONTWERPER

Ontworpen door Oiko.

AANPASSING

Aangepaste gravure van jouw logo en tekst beschikbaar. Als je voor deze optie kiest, neemt ons designteam contact met je op om je te helpen bij het ontwerpen van een trofee die past bij jouw evenement.

MILIEU-INFORMATIE

Bekijk de milieulabels.

Hoogte
12cm
Breedte
11,90cm
Gewicht
400g
Gravure / aangepast gebied
10x11cm

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.