Padeltrofee
Padeltrofee
Padeltrofee
Padeltrofee

Padel trofeeën

€ 46

Padel trofeeën gemaakt van recyclebare materialen en met een lage impact op het milieu, zijn ze de ideale prijzen voor je wedstrijd.

Vind op onze website de ideale padeltrofeeën om aan winnaars en deelnemers te geven

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Vind de award die het beste bij je wedstrijd past. Laat de deelnemers niet zonder erkenning achter, bij Sustain Awards helpen we je aan de beste prijzen voor economische trofeeën. We hebben totem Clot en award trofeeën. Als u het perfecte model niet kunt vinden in onze catalogus, kunnen we een award op maat maken voor uw evenement.

Sustain Awards ontwerpt en produceert milieuvriendelijke en duurzame trofeeën. Wist je dat traditionele trofeeën gemaakt zijn van vervuilende materialen? Alle sporttrofeeën voldoen aan de hoogste normen van eco-ontwerp.

Samen met de informatie op elke trofee vind je een label met de milieu-impact van elke sporttrofee. Dit blad geeft de gebruikte materialen en de gebruikte personalisatietechnieken weer.

Je vindt er ook de CO2-uitstoot tijdens het productieproces en het aantal gram koolstofdioxide dat we vermijden. Met onze duurzame productieprocessen slagen we erin om de CO2-uitstoot bij de productie van elke trofee met 80% te verminderen.

Onze trofeeën zijn niet gemaakt van hars, kristallen zodat je je trofeeën kunt personaliseren en ze zijn milieuvriendelijk.

Omdat design onze passie is en respect voor het milieu ieders verantwoordelijkheid is.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.