Schermtoernooien

Schermtoernooien

€ 69

De perfecte schermtrofee om betrokkenheid bij het milieu te tonen met een ingetogen en elegante vormgeving, net zoals de schermsport zelf.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Wij produceren jouw gepersonaliseerde schermtrofeeën met gerecyclede materialen en milieuvriendelijke processen. Vind de trofee of onderscheiding die het beste past bij jouw evenement of competitie, en wij sturen ze naar je op met jouw logo of gegraveerde tekst.

Schermsport staat traditioneel bekend om zijn ingetogen presentatie en harmonieuze ontwikkeling.

Met verfijnde en elegante techniek is een schermwedstrijd een tentoonstelling van kracht en balans in een dans die uitblinkt in precisie en elegantie.

Daarom moet de onderscheiding van jouw competitie een weerspiegeling zijn van deze waarden. De schermtrofeeën van Sustain Awards zijn perfect om te belonen op jouw evenement met milieubewustzijn.

Ontdek in onze uitgebreide catalogus de ideale onderscheiding, of het nu een beker, medaille of gepersonaliseerde trofee is.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.