Zwemtrofeeën
Zwemtrofeeën
Zwemtrofeeën
Zwemtrofeeën

Zwemtrofeeën

€ 69

Zwemtrofeeën vervaardigd met respect voor het milieu om uw concurrenten bewust te maken van milieubescherming.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Op zoek naar een zwemtrofee die elegantie en duurzaamheid combineert? Sustain Awards heeft wat u zoekt. Beloon de uitmuntendheid van uw zwemwedstrijd met onze hoogwaardige ecologische trofeeën.

Milieubewustzijn, ecologisch ontwerp en innovatie komen samen om waarden over te brengen en inspanningen te erkennen tijdens uw aquatische evenement.

Ontdek in onze uitgebreide catalogus de perfecte beloning, of het nu een beker, medaille of gepersonaliseerde trofee is. De zwemtrofeeën die we aanbieden, worden op een duurzame manier vervaardigd, in lijn met ons engagement voor het milieu.

Het behoud van onze planeet staat centraal in onze missie. Daarom steken we onze passie en toewijding in elke trofee die we creëren.

We zijn ons bewust van de milieuproblemen waarmee water vandaag de dag wordt geconfronteerd, als gevolg van de plastic vervuiling die onze waterige ecosystemen bedreigt.

Daarom bevatten onze zwemtrofeeën een belangrijk ecologisch element, waarbij gerecycled plastic wordt gebruikt voor hun productie. Elke trofee op onze website wordt geleverd met gedetailleerde specificaties over de gebruikte materialen.

Zwemmers en watergebonden atleten zijn gepassioneerde beschermers van het milieu, zich bewust van de bedreigingen voor onze zoet- en zoutwateren. Door te kiezen voor onze ecologische trofeeën draagt u ook bij aan deze nobele zaak. We geloven in de kracht van sport om positieve verandering te inspireren.

Draag uw steentje bij aan het behoud van onze planeet door te kiezen voor onze ecologische zwemtrofeeën. Bij Sustain Awards bieden we u kwaliteitsvolle, milieuvriendelijke beloningen. Koop uw sporttrofee bij ons en zet u in voor een groenere toekomst.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.