Zeiltrofeeën

Zeiltrofeeën

€ 69

Elegante en milieuvriendelijk ontworpen zeiltrofeeën om uw deelnemers bewust te maken van het milieu.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Laat de kans niet voorbijgaan om de deelnemers aan uw zeilwedstrijden te belonen met de elegantie van onze zeiltrofeeën, beloningen die passen bij het talent van de winnaars.

Zeiltrofeeën zijn veel meer dan gewoon maar prijzen; het zijn symbolen van succes en vastberadenheid. Elke winnaar verdient erkenning zo uitzonderlijk als een zeiltrofee, een eerbetoon aan hun passie en talent in de wereld van het zeilen.

Onze zeiltrofeeën, ware kunstwerken, zijn volledig aanpasbaar. We bieden de mogelijkheid om het logo van uw competitie toe te voegen, aangepaste teksten te graveren en nog veel meer, om unieke en gedenkwaardige trofeeën te creëren.

Het is belangrijk om op te merken dat de traditionele productie van trofeeën vaak vervuilend is. Bij ons wordt elke zeiltrofee gemaakt van gerecyclede materialen, met respect voor het milieu.

Elke trofee draagt trots de ecologische ethiek van Sustain Awards. Op elke trofee vindt u details over de gebruikte materialen, evenals de vermeden CO2-uitstoot dankzij onze verantwoorde keuzes.

Als u een zeiltrofee wilt aanpassen voor uw competitie, hebben we de oplossing. Ontdek het model dat bij u past in onze uitgebreide collectie en neem contact met ons op.

We zullen graag uw exclusieve zeiltrofee personaliseren, speciaal voor u gemaakt om uw evenement nog memorabeler en betekenisvoller te maken.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.