Athletiek trofeeën

Athletiektrofeeën

€ 69

Elegante atletiektrofeeën voor een milieuvriendelijke competitie.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Bij Sustain Awards creëren we de meest uitzonderlijke atletiektrofeeën op de markt. Ons team van deskundige ontwerpers combineert eenvoud en elegantie met behulp van de beste gerecyclede materialen, waardoor de milieu-impact wordt geminimaliseerd.

Onze trofeeën onderscheiden zich door hun avant-gardistische ontwerp en volledige personalisatie, perfect afgestemd op jouw competitie. Als je op zoek bent naar iets op maat, zal ons team je begeleiden bij het creëren van jouw unieke trofee, waarbij de meest geschikte materialen voor jouw behoeften worden gekozen.

Beloon de inspanningen van je deelnemers met onze atletiektrofeeën, die toewijding en succes symboliseren. In onze uitgebreide catalogus vind je de ideale keuze uit onze bekers, medailles of gepersonaliseerde trofeeën.

Elke trofee die we produceren is een verklaring van ons engagement voor het milieu. Bekijk onze trofeeën om de verminderde ecologische voetafdruk en de milieuvriendelijke materialen die we gebruiken te ontdekken.

Maak van jouw evenement een gedenkwaardig moment met onze atletiektrofeeën, waar design en milieubewustzijn samenkomen.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.