Basketbaltrofeeën

Basketbaltrofeeën

€ 69

Basketbaltrofeeën met een elegant en minimalistisch ontwerp. Gemaakt met milieuvriendelijke processen en gerecyclede materialen.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Een basketbalteam droomt er vaak van om een trofee omhoog te tillen, een symbool van succes en gezamenlijke inspanningen. De basketbaltrofeeën van Sustain Awards zijn volledig aanpasbaar en eren het talent van de teams op het podium.

Wist je dat de traditionele productie van basketbaltrofeeën zeer vervuilend is? Bij Sustain Awards zijn we trots op onze ecologische trofeeën, ontworpen met gerecyclede materialen. Elke trofee bevat informatie over de ecologische voetafdruk, waarbij we ons inzetten voor de planeet.

Onze uitgebreide collectie ecologische producten is bekroond vanwege uitmuntendheid in ontwerp en respect voor het milieu, essentiële waarden voor Sustain Awards. Topbasketbal, zoals de Caixabank ACB Tour Cup en de FIBA, maakt deel uit van onze geschiedenis. In samenwerking met La Caixa en de ACB hebben we herdenkingsplaten gemaakt voor de Copa del Rey 2017.

Bij Sustain Awards is design onze passie en milieubehoud is onze verantwoordelijkheid. Verken ons gevarieerde assortiment om de ideale beloning te vinden, of het nu gaat om een beker, medaille of aangepaste basketbaltrofee, en draag bij aan onze inzet voor een duurzamere wereld.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.