Vistrofeeën

Vistrofeeën

€ 69

Beloon op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier met de vistrofeeën van Sustain Awards.

Ideaal voor het overbrengen van de waarden van sport en milieu.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

De sportvisserij is een discipline die diep verbonden is met het milieu en de bescherming ervan, en trekt natuurliefhebbers aan. Vissen is je onderdompelen in de natuur, een wedstrijd van vaardigheden aangaan waar intuïtie en ervaring essentieel zijn om de overwinnaar te worden van deze confrontatie met de natuur.

De technieken die in de visserij worden gebruikt, zijn uniek en ver verwijderd van andere sporten. Het is een unieke discipline, waar elke visprijs de nadruk moet leggen op het belang van duurzame ontwikkeling en natuurbehoud.

Bewust van deze noodzakelijke band tussen deze sport en het milieu, ontwerpen we bij Sustain Awards modellen voor visprijzen met minimale milieueffecten.

We zijn trots om deze ideale visprijzen te delen om de deelnemers aan deze sportcompetities te eren. Zoals altijd volgen onze visprijzen onze lijn van eco-stijlvol design, gemaakt van gerecyclede materialen en volgens milieuvriendelijke processen.

Integreer een ecologisch bewustzijn in uw visprijzen en verbind u met ons natuurlijke milieu met Sustain Awards en ons assortiment dat is toegewijd aan hengelsportkampioenschappen.

Met de groeiende populariteit van deze discipline ontwikkelt ons ontwerpteam producten die speciaal zijn toegewijd aan deze competities. We nodigen u uit om ons assortiment sportvisprijzen te verkennen, die kunnen worden aangepast met het logo of de tekst van uw keuze.

Verras deelnemers aan het toernooi met onze elegante ontwerpen, gemaakt van gerecyclede materialen en toegewijd aan het milieu.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.