Tennis trofeeën

Tennis trofeeën

€ 46

Perfecte tennistrofeeën voor uw evenement.

Ecodesign, minimalisme en avant-garde komen samen om de Sustain Awards trofeeën te creëren.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Bij Sustain Awards bieden we u een prachtige selectie awards zodat uw competitie spelers beloont met de kwaliteit die ze verdienen. Een erkenning op het toppunt van inspanning en uitmuntendheid in de sportwereld, met zorgvuldige ontwerpen en gemaakt van gerecyclede materialen.

Zo kun je de awards voorzien van alle details die je nodig hebt. We maken het bijvoorbeeld mogelijk om de grafische identiteit van je keuze op de trofee over te brengen, of dat nu het embleem van de competitie, het clubwapen of een ander visueel aspect is dat je wilt benadrukken.

Bovendien hebben onze trofeeën dankzij hun minimalistische ontwerp een sobere en elegante esthetiek, perfect voor elk type wedstrijd. Bedrijven, organisaties en toernooien met internationaal prestige kiezen voor onze trofeeën vanwege hun zorgvuldige ontwerp en het milieuvriendelijke productieproces.

Wist je dat de meeste sporttrofeeën bij hun productie zeer vervuilend zijn? Denk je niet dat er een andere manier is om sport te belonen?

In ons werk zijn we ons bewust van het respect voor het milieu en beseffen we dat er een alternatieve manier is om kwaliteitsproducten op een duurzame manier te produceren.

Daarom laten we je bij elk van onze awards de gegevens van hun milieueffectrapportage zien. Een gedetailleerde analyse die de koolstofvoetafdruk op onze planeet weergeeft in elk onderdeel van het productieproces van de award, totdat het onze klanten bereikt.

Het document geeft ook aan welke materialen zijn gebruikt om elke tennistrofee te produceren. Een daad van transparantie die onze toewijding aan kwaliteitsproductie laat zien met respect voor ons milieu, dat ieders verantwoordelijkheid is, rekening houdend met de huidige context van klimaatnood in een wereld van eindige hulpbronnen.

Breng duurzaamheid naar uw evenement met Sustain Awards!

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.