Voetbaltrofeeën

Voetbaltrofeeën

€ 69

De voetbaltrofeeën van Sustain Awards zijn als een doelpunt in de bovenhoek."

Sportprijzen die jouw competitie naar grote hoogten zullen tillen en die het uniek en gedenkwaardig zullen maken.

Ze zijn de perfecte manier om teams en spelers te belonen en hun verdiensten in de koningssport te erkennen.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

We zeggen dat onze voetbaltrofeeën een perfecte overwinning zijn om verschillende redenen. Ten eerste omdat onze trofeeën zijn gemaakt van gerecyclede materialen en processen met een lage milieubelasting. Een aspect dat jouw competitie voorziet van verantwoorde en duurzame waarden die ten goede komen aan de samenleving en de planeet.

Sport is een voorbeeld van overwinning, inzet en toewijding aan onszelf en onze teamgenoten. Dit zijn aspecten die we naar ons dagelijks leven op elk niveau kunnen vertalen en die gunstig zijn voor iedereen. Daarom is er geen betere manier om al die waarden over te brengen en een voorbeeld te zijn voor de samenleving dan met duurzame trofeeën die het milieu respecteren.

Daarnaast zijn de ontwerpen van Sustain Awards elegant en minimalistisch. Ze passen op magische wijze bij competities met diverse oplossingen: bekers, totems, medailles, herdenkingsplaten, 3D-trofeeën en op maat gemaakte onderscheidingen. We moedigen je aan om onze catalogus te bezoeken waar je alle informatie over onze voetbalbekers kunt raadplegen: prijzen, ontwerpen en kenmerken. Elk model biedt verschillende opties voor kleuren en afwerkingen, evenals gravuremogelijkheden.

Daarom, als je een toernooi organiseert en van plan bent om teams te belonen met voetbalbekers en trofeeën, passen onze onderscheidingen zich aan aan de behoeften van jouw competitie om de waarden van de koningssport over te brengen.

Vind de voetbaltrofee die het beste bij jouw kampioenschap past en vier sportieve overwinningen met Sustain Awards. Je kunt jouw onderscheidingen personaliseren met het logo of tekst naar keuze. Kies de jouwe en verras de winnaars met onze ideale prijs.

Voetbal is een van de meest populaire sporten ter wereld, daarom kun je bij Sustain Awards voetbaltrofeeën kopen voor elk kampioenschap, van bescheiden tot groot en massaal.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.