fabricación de trofeos
fabricación de trofeos
detalle premio ciencies ambientals coamb ecodiseño
Boceto premio ciencias ambientals COAMB
fabricación de trofeos
fabricación de trofeos
detalle premio ciencies ambientals coamb ecodiseño
Boceto premio ciencias ambientals COAMB

Milieukunde COAMB

Trofee ontworpen om de positie en het werk van de groep milieukundigen in onze samenleving te benadrukken.

CCA/CoAMB - Prijs voor Milieuwetenschappen ed. 2012-15

Een initiatief van het College van Milieudeskundigen van Catalonië (COAMB) en de Catalaanse Vereniging voor Milieuwetenschappen (ACCA).

 

De prijs is volledig op maat gemaakt voor het College van Milieudeskundigen van Catalonië (COAMB) en de Catalaanse Vereniging voor Milieuwetenschappen (ACCA).

In lijn met de boodschap van de prijs, die tot doel heeft de rol van milieukunde in onze samenleving te benadrukken, heeft Sustain Awards een ecodesign trofee gemaakt van gerecyclede materialen en met milieuvriendelijke processen.

In de editie van 2015 werden de trofeeën opnieuw ontworpen, drie edities eerder gestart als het blad van de boom als symbool van het milieu en hernieuwbare materialen als ondersteuning.

Er is een stap verder gegaan door te spelen met de complementariteit van vormen; alle disciplines maken deel uit van een gemeenschappelijk doel.

Op deze manier is een trofee gecreëerd die op elegante en eenvoudige wijze de waarden van betrokkenheid bij het milieu en toewijding op het gebied van milieukunde overbrengt, essentieel om te blijven strijden voor een schonere en duurzamere wereld.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.