Catalaans Instituut voor Kurk, 2016
Catalaans Instituut voor Kurk, 2016
Catalaans Instituut voor Kurk, 2016
Catalaans Instituut voor Kurk, 2016

Catalaans Instituut voor Kurk, 2016

Maatwerk trofee voor de 'Premi idea amb suro' van het Catalaans Instituut voor Kurk.

Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum lanceren ze de prijs die is bedoeld om het ondernemersinitiatief van Catalaanse bedrijven te erkennen voor hun bijdrage aan de sociaaleconomische ontwikkeling van het gebied en het creëren van werkgelegenheid in de hele waardeketen van kurk.

 

Aangepaste trofee-ontwerp voor de 'Premi idea amb suro' van het Catalaans Instituut voor Kurk.

Om nieuwe ideeën met kurk te belonen, hebben we een trofee ontworpen die de veelzijdigheid van het basismateriaal van de kurkeik vertegenwoordigt, met verschillende formaten van materiaal, variërend van natuurlijke schors tot fijn agglomeraat, uitgebreide kurk en grofkorrelige aggregaten.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.