Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free
Casio Mercury Free

Casio Mercury Free

Op maat gemaakt ontwerp voor de trofee van de projectorafdeling van Casio.

Erkenning toegekend door Casio Computer Co aan onderwijsinstellingen die resoluut kiezen voor duurzaamheid en energiebesparing met de baanbrekende technologie van Laser-LED eco-projectoren.

 

Voor dit specifieke ontwerp voor het merk CASIO was de belangrijkste voorwaarde dat de trofee aan de muur kon worden gehangen en voldoende afmetingen had voor leesbaarheid op afstand.

Op het gebied van design hebben we, om de bedrijfsidentiteit en de promotiecampagne te versterken, het idee van kleuren en een witte geometrie toegevoegd die deed denken aan de vorm van het eco-projector van het merk.

Gemaakt van gerecycled HDPE-plaatmateriaal van flessendoppen en ijzeren plaat geverfd met watergedragen verf met YAG-lasergravure, resulteerde dit in een elegante compositie die perfect in balans was tussen het merklogo van CASIO en de erkenning voor Mercury-Free.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.