trofeo original tabla snowboard
trofeo orignial snowboard taules i taulons
fabricación de trofeos snowboard
trofeo original tabla snowboard
trofeo orignial snowboard taules i taulons
fabricación de trofeos snowboard

Taules i Taulons, 2018

De 'Taules & Taulons'-prijzen zijn een erkenning voor de deelnemers aan een opmerkelijk avontuur: de creatie van een verzameling gerecyclede snowboards door verschillende kunstenaars en ontwerpers gedurende meer dan 15 jaar.

 

De Taules y Taulons-trofee is een onderscheiding die duurzame ontwikkeling in het ontwerp en de productie van snowboards beloont. Daarom paste dit project perfect in de filosofie van ecodesign die we bij Sustain Awards promoten.

Oorspronkelijk bedacht door Carlos Rolando, is het geformaliseerd als een snowboard gemaakt van gerecycled materiaal. In dit geval plastic afkomstig van flessendoppen die zijn verzameld via liefdadigheidscampagnes.

De basis, gemaakt van gips versterkt met natuurlijke vezels van esparto, vermijdt het gebruik van glasvezel en benadrukt de natuurlijke verbinding tussen sport en de bergen. Materialen: Gips, esparto vezels en gerecycled plastic afkomstig van post-consumer flessendoppen.

Ontwerper

Ontworpen door Carlos Rolando.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Samenstellingen
Gerecycled post-consumer plastic + beukenhout
Korte beschrijving
Gepersonaliseerde Taules i Taulons snowboard award trofee

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.