South Summit Startup Forum, 2021

South Summit Startup Forum, 2021

Deze op maat gemaakte trofee voor de South Summit Startup Competition viert innovatie op gebieden zoals gezondheidszorg en toerisme. Het combineert elegantie met duurzaamheid en eert visionaire leiders die industrieën hebben getransformeerd.

Een symbool van excellentie, creativiteit en vooruitgang, dat de essentie van zakelijke innovatie vastlegt.

 

We presenteren onze op maat gemaakte trofee voor de South Summit Startup Competition, een meesterwerk dat eer betoont aan innovatie op gebieden zoals gezondheidszorg en toerisme.

Gemaakt met duurzame materialen van hoge kwaliteit, vertegenwoordigt deze trofee de belichaming van ondernemersgeest en creativiteit.

Elk detail is zorgvuldig ontworpen om de essentie vast te leggen van de gedurfde visie en uitmuntendheid die de leiders in dit evenement hebben gedefinieerd.

Een emotioneel eerbetoon aan degenen die de toekomst van onze industrieën hebben heruitgevonden.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.