Casio, 2019

Casio, 2019

We ontwerpen op maat gemaakte trofeeën voor de projectorafdeling van Casio. Deze prijzen zijn een erkenning van Casio Computer Co voor onderwijsinstellingen die zich inzetten voor duurzaamheid en energiebesparing dankzij innovatieve ecoprojectoren met laser-LED.

 

Voor dit exclusieve ontwerp van het merk CASIO was de belangrijkste premisse dat het ontwerp het ecoprojector-ontwerp moest oproepen, dus hebben we witte kleuren en vormen geïntegreerd.

Gemaakt van gerecycled HDPE en milieuvriendelijk ijzer, balanceert deze trofee het CASIO-logo en de erkenning van Mercury-Free, waardoor de bedrijfsidentiteit en de promotiecampagne worden versterkt.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.