Spaanse Beker Movistar, 2017

Spaanse Beker Movistar, 2017

We ontwierpen exclusieve trofeeën voor de Spaanse Beker Movistar 2017 in het basketbal, waarbij we de essentie van succes en toewijding vastlegden in elke prijs. Deze trofeeën zijn levende symbolen van buitengewone prestaties in de sport.

 

In 2017 creëerden we onvergetelijke trofeeën voor de Spaanse Beker Movistar in het basketbal, waarbij we de elegantie van het ontwerp combineerden met onze toewijding aan duurzaamheid.

Elke trofee vertegenwoordigt opmerkelijke prestaties in de sport, waarbij de emotie en toewijding van de atleten worden vastgelegd. Gemaakt met gerecyclede materialen en milieuvriendelijke technieken, zijn deze trofeeën duurzame symbolen van talent en excellentie in de wereld van het basketbal.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.