Go!ODS, 2018

Go!ODS, 2018

Werden uitgekozen voor het ontwerp van de go!ODS-awards, die uitmuntendheid in duurzaamheid vieren en bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Deze trofeeën eren een significante positieve impact met elegantie en stijl.

 

De go!ODS-awards zijn meer dan erkenningen: het zijn getuigenissen van betrokkenheid bij duurzaamheid en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Elke award vertegenwoordigt toewijding aan een groenere en rechtvaardigere toekomst.

In onze collectie ontdek je trofeeën die niet alleen prestaties eren, maar ook positieve acties inspireren, en initiatieven vieren die de wereld een betere plek maken voor iedereen.

De go!ODS-awards zijn meer dan erkenningen: het zijn getuigenissen van betrokkenheid bij duurzaamheid en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Elke award vertegenwoordigt toewijding aan een groenere en rechtvaardigere toekomst. In onze collectie ontdek je trofeeën die niet alleen prestaties eren, maar ook positieve acties inspireren, en initiatieven vieren die de wereld een betere plek maken voor iedereen.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.