Eventex

Eventex, 2021

Onze exclusieve trofee voor Eventex viert innovatie, creativiteit en effectiviteit in de evenementenindustrie. Het combineert elegantie en betekenis in een uniek ontwerp, en eert uitzonderlijke prestaties met een kenmerkende toets van uitmuntendheid en originaliteit.

 

We introduceren onze op maat gemaakte trofee voor Eventex, een meesterwerk dat innovatie, creativiteit en effectiviteit in de evenementenindustrie viert. Eventex Awards, een wereldwijd erkend embleem, vertegenwoordigt het hoogtepunt van prestaties in evenementen en experience marketing.

Elegantie en diepte combinerend in een kenmerkend ontwerp, brengt het hulde aan uitzonderlijke prestaties met een ongeëvenaarde touch van originaliteit en kwaliteit.

ONTWERPER

Ontworpen door OiKo.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE ONTWERPEN VOOR UW EVENEMENT?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een aangepast trofee-ontwerpvoorstel voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel, etc.).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.