EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022
EHF-medaille, 2022

EHF-medaille, 2022

We presenteren onze EHF-medailles, een fusie van elegantie en duurzaamheid. Elk stuk, vervaardigd uit gerecycleerde materialen, kroont niet alleen een van de belangrijkste handbalevenementen wereldwijd, maar toont ook toewijding aan een groenere toekomst.

 

Het vervult ons met trots dat we hebben bijgedragen aan de creatie van de EHF-medailles, een getuigenis van elegantie en milieubewustzijn. Elk van deze uitzonderlijke stukken is het resultaat van een onwankelbare inzet voor duurzaamheid, zorgvuldig vervaardigd uit gerecycleerde materialen.

In elk detail, van ontwerp tot productie, streven we er niet alleen naar om uw sportprestaties te benadrukken, maar ook om een breder bericht over te brengen: het belang van het aannemen van verantwoorde praktijken bij het maken van symbolische objecten. Deze medailles vertegenwoordigen niet alleen overwinningen, maar ook een toewijding aan een groenere morgen.

Wij zijn verheugd deel uit te maken van uw succesverhaal, bijdragend niet alleen kwaliteit en esthetiek, maar ook een milieuvriendelijk bewustzijn dat waarden verder dan sport weerspiegelt.

ONTWERPER

Ontworpen door OiKo.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE ONTWERPEN VOOR UW EVENEMENT?

Neem contact met ons op via dit formulier, en we sturen u een op maat gemaakt trofee-ontwerpvoorstel voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel, enz.).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.