WFS x Nagami, 2023
WFS x Nagami, 2023
WFS x Nagami, 2023

WFS x Nagami, 2023

Nagami herdefinieert de sporttrofeeën op de WFS World Football Summit 2023 met duurzame awards van 3D-printing en gemaakt van gerecycled plastic.

 

De trofeeën van Nagami op de WFS World Football Summit 2023 zijn een symbool van een nieuw tijdperk in het voetbal, waar gelijkheid, diversiteit en duurzaamheid bijzondere aandacht krijgen. Deze prijzen, gemaakt met 3D-printtechnieken op gerecycled plastic, weerspiegelen de kernwaarden van het evenement: innovatie, inclusie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Het WFS 2023 onderscheidde zich door zijn inzet voor vrouwelijk leiderschap, vertegenwoordigd door 30% vrouwelijke sprekers op zijn evenementen, en door initiatieven zoals het creëren van een inclusievere omgeving, aangetoond bij de meest inclusieve voetbalwedstrijd ter wereld, georganiseerd met Real Betis en Integrated Dreams.

Deze trofeeën eren niet alleen prestaties op het veld, maar vieren ook projecten die een blijvende sociale impact genereren, in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

ONTWERPER

Ontworpen door Nagami.

WILT U EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Samenstellingen
Gerecycled post-consumer plastic

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.