The Fashion Awards x Nagami, 2020

The Fashion Awards x Nagami, 2020

De trofee van de Fashion Awards 2020, gecreëerd door Nagami en Parley for the Oceans, symboliseert een tijdperk van verantwoorde en bewuste mode, 3D-geprint op gerecycled oceaanplastic.

 

Voor de Fashion Awards 2020 bundelde Nagami de krachten met Parley for the Oceans om een iconische trofee te creëren, die het engagement van de mode-industrie voor positieve verandering en duurzaamheid weerspiegelt. Gemaakt van Ocean Plastic®, een hoogwaardig materiaal dat uit oceanen en kusten is verzameld, vertegenwoordigt elke trofee ongeveer 75 onderschepte plastic flessen.

Deze samenwerking symboliseert een nieuwe richting in de productie, met de nadruk op ecologische innovatie en 3D-technologie om een duurzamere toekomst te bevorderen. Het evenement, dat digitaal plaatsvond, bekroonde mensen en organisaties die in 2020 een leidende rol speelden in verandering en ondersteunde de groei en het succes van de Britse mode-industrie door middel van onderwijs, financiële steun en mentorschap.

ONTWERPER

Ontworpen door Nagami x Parley for the Oceans.

WILT U DAT WIJ EEN TROFEE VOOR UW EVENEMENT ONTWERPEN?

Neem contact met ons op via dit formulier, en wij sturen u een voorstel voor op maat gemaakte trofeeën voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Samenstellingen
Gerecycled post-consumer plastic

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.