Skitrofee

Skitrofeeën

€ 46

De skitrofeeën in onze catalogus zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal en milieuvriendelijke processen.

Stijlvolle en avant-gardistische skitrofeeën voor je sportwedstrijd.

Gepersonaliseerde gravure
  • Ik wil mijn trofee personaliseren
Individuele verpakking
  • Ik wil individuele verpakking voor mijn trofeeën
Modelo
  • Award
  • Award

 

Een skitrofee is een trofee die verschilt van alle andere sporten, zoals een voetbal- of basketbaltrofee. Het is een sport die van de natuur houdt en op de natuur vertrouwt om deze te kunnen beoefenen, omdat het gebruik van kunstsneeuw niet dezelfde relevantie heeft als het plezier van een skiwedstrijd met natuurlijke sneeuw.

De productie van trofeeën in de skisport, en in elke andere sport, is zeer vervuilend. Dit komt door het gebruik van zware metalen of kristallen, die samen met de grote hoeveelheid energie die verbruikt wordt om ze te gieten, een grote impact hebben op het milieu.

Bij Sustain Awards vinden we echter, samen met het geweldige ontwerpteam dat we hebben, dat de productie van onze goedkope ski trofeeën van de hoogste kwaliteit is en met een minimale impact op het milieu voor onze gebruikers. 

Dus als een veeleisende sport als skiën zoveel tijd en moeite besteedt aan het creëren en behouden van atleten, waarom zouden we die tijd en moeite dan niet ook besteden aan een milieuvriendelijke gepersonaliseerde skitrofee om de skipistes te behouden waar deze prachtige sport wordt beoefend?

Dat is waar we ons bij Sustain Awards op richten: gepersonaliseerde skitrofeeën die volledig duurzaam zijn en waarbij jij bepaalt hoe je ze wilt hebben.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.